• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hassas olduğunuz bir konuda kırıldıysanız ikinci şans verir misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Peony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peony

Onursal Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 4 Ay
Hassas olduğunuz bir konuda kırıldıysanız ikinci şans verir misiniz?

O konuda biraz katıyım silip atmam ama muhabbetimiz eskisi gibi olamaz o yüzden dolayı kısmi olarak vermiş oluyorum :)

Hayir vermem. Veremem...

En hassas olduğum konu sadakat. Ve bu konuda yapılan bir yanlışın bence telafisi yok.

Vermem

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep bir ikinci şans vermişimdir. Ne kadar kırılsam da

bana yapılanın bedelini odetiririm ama sans a gelirsek 1000 kere bile veririm hayat kısa ders vererek sans verilmeli derim herkes hata yapar bende yapabilirim kendimi onun yerine koyarım değerlendirirm gerekirse cidden canını yakarım ama unuturum sonra kin tutmam kolay tutarsam ziyan olur kime kinlenmişsem ... en güzeli unutmak sans vermek

biri bana kedi gibi baksin ben iki degil 200 sans daha veririm :D ihanet disinda tabi :)

Her insanın bir takım kırmızı çizgileri vardır.Bazı insanlar eleştiriye tahamül edemez,bazıları ise hakarete.
Karşımdaki kişi şayet benim kırmızı çizgimi ihlal etmeye başladı ise,sert bir şekilde cevap vermediğim sürece bu ihlaller artarak devam eder.
İkinci şans..Neden olmasın? fakat ikinci bir şans vermem demek en ağır şekilde bu saygısızlığa cevap vermeyeceğim anlamına gelmez.

Veriyorum, sonrası pişmanlık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Veremem ,zamanında vermişliğim de oldu ama sonuç hüsran

çok sevdiğim bir insansa veriyorum evet. yoksa şansı yok

Geri