• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hatice Şendil – Kaç Kilo, Boyu Kaç, Nereli, Kaç Yaşında, Sevgilisi Kimdir ?

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
Hatice Şendil – Kaç Kilo, Boyu Kaç, Nereli, Kaç Yaşında, Sevgilisi Kimdir ?


hatice-sendil-nereli-681x378.jpg



Tam Adı

Hatice Şendil

Doğum Tarihi

2 Ağustos 1983 (33 yaşında)

Sevgilisi

Burak Sağyaşar

Güneş Burcu

Aslan

Doğum Yeri (Nereli)

İstanbul / Türkiye

Kısaca Hayatı (Biyografi)

Hatice Şendil 1983 yılının Ağustos ayında ailenin ilk çocuğu olarak İstanbul’da dünyaya geldi. 18 yaşındayken en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan ”Miss Turkey” yarışmasına katıldı ve üçüncü olarak dereceye girdi. Sonrasında yarışmanın Avrupa çapında düzenlenen versiyonu ”Miss Europe” adlı yarışmaya katıldı ve bu sefer dördüncü oldu. 2001 senesinde ”Töre” isimli müzik klibinde ufak bir rol aldı ve ilk kez ekranlarda kendini gösterdi.

2007 yılında ATV ekranlarında yayınlanan ”İki Yabancı” dizisinde ünlü şarkıcı Keremcem ile başrol oyunculuğunu paylaştı. Yine aynı yıl bir başka Atv dizisi ”Fesupanallah” ile izleyicinin karşısına çıktı. Asıl şöhreti 2008 yılında oyuncu kadrosuna dahil olduğu ”Kurtlar Vadisi Pusu” dizisiyle yakaladı ve canlandırdığı Ebru Alemdar karakteriyle büyük beğeni topladı. 2015 yılında Şenol Sönmez’in yönetmenliğini yaptığı ”Hayat Öpücüğü” adlı filmle ilk kez bir sinema filminde oynadı. Bir dönem at binme eğitimi de alan Hatice Şendil, kendisi gibi oyuncu olan Burak Sağyaşar ile evlendi.


Göz Rengi

Kahverengi

Doğal Saç Rengi

Koyu Kahverengi

Kilosu

62

Boyu

1.75 m veya 175 cm

 
Üst