• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hayal-Ayşe Kulin

Ragnar

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
30 Haz 2015
Konular
1,446
Mesajlar
4,354
MFC Puanı
37,550
1606671770122.png
Yazar olmanın hayalini kurduğumda kaç yaşındaydım tam hatırlayamıyorum ama okul öncesinde, evdekilerden harfleri öğrenip yazarlığa özendiğime göre, altı yaş civarında olmalıydım. Neredeyse bir yarım asır bu hayalin peşinde koştum; yazar hanesine rastlatmak için çevirip durdum, feleğin çemberini.

Elinizde tuttuğunuz HAYAL’in satırları, beni, yazmaya tutkun bir genç kadından bir yazara evrilten birikimin, tesadüflerin, olayların dökümünü verirken, kahramanlarımın roman kişilerine dönüşme nedenlerini de anlatıyor; sizi kitaplarımın arka bahçelerinde bir gezintiye çıkarıyorum.

Dilerim gezintiniz keyifli geçer.
Ayşe Kulin
 
Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150
Hem çok şanslı hem çok şanssızım.Çocukluk hayallerimin çoğunu gerçekleştirdim. Sevdiğim mesleği merak ettiğim topraklarda yapıyorum. Sürekli gezmeyi ve güzel gülebilmeyi hayal ederdim ,şükür ki bunu da yapabiliyorum. Bu durum kurduğum her hayali gerçekleştirmem gerektiği gibi bir yanılgıya sokuyor beni ve olmayan hayallerim sonunda oluşan kırıklar daha fazla kırılamayacak hale gelip hayal kurma yetimi köreltiyorlar. Hayal kurmuyorum artık. Gerçek dünyadayım ve yaşadığım şeyler artık etkilemiyor. ‘Hıı oluuur olabilir yani napalım’larla devam ediyorum ve hayal kuramamak üzmüyor da beni..Kişilik olarak da pek üzülecek biri değilim yani ne kadar üzgün olsam da onu köşeye itip gülüp eğlenebilirim.?
 
Üst