• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

HDP'li milletvekilinin kardeşi terör örgütü üyeliğinden tutuklandı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cohen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cohen

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
13 Yıl 4 Ay
Mesajlar
1,686
Tepkime puanı
920
"Terör örgütü üyesi olma, yardım ve yataklık ile terör örgütü propagandası yapma" suçlarından gözaltına alınan, HDP milletvekili Adıyaman'ın kardeşi Muhsin Adıyaman'ın tutuklanmasına karar verildi.

wje1k8.png


HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman'ın kardeşi Muhsin Adıyaman, "terör örgütü üyesi olma, yardım ve yataklık ile terör örgütü propagandası yapmak" suçlarından tutuklandı.

Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütünün faaliyetlerinin önlenmesine yönelik soruşturma kapsamında, "terör örgütü üyesi olma, yardım ve yataklık ile terör örgütü propagandası yapma" suçlarından 7 aydır aranan ve Iğdır ile İstanbul Emniyet Müdürlüklerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Muhsin Adıyaman'ın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen Adıyaman, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

ML2zb7.png
 
Geri
Üst