• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Her erkeğin bilmesi gereken 4 sakal kuralı

Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
Her erkeğin bilmesi gereken 4 sakal kuralı

Her erkeğin bilmesi gereken bu 4 kuralı iyi anlayarak sakallarınızın en iyi şekilde görüneceğinden emin olabilirsiniz. Bakımsız ve dağınık sakallarla tanıştığınız kadınlara tuhaf bir tip gibi görünmeniz çok mümkün. Fakat bu kurallarla çekici, erkeksi bir görünüm yakalayıp kadınların gözdesi olabilirsiniz.

Kendinize 6 ila 8 hafta arası zaman verin. Bu zaman aralığında sakalınızla uğraşmayın. Ortaya üzerine uğraşacak birşey çıkana çabalarınız nafile olacaktır. Evet bu süreç içinde kadınlara o tuhaf tip görüntüsünü sunacaksınız fakat bu maalesef sürecin bir parçası. Bu zaman aralığında insan içinde çok fazla takılmayın!

Bir tarz bulun ve onu takip edin. Bir sakal tarzı dudak ve çene üstünde incecik bir çizgi de olabilir, dağ adamı görüntüsü de. Neyi seçerseniz seçin istikrarlı olmaya çalışın. Sakalınızla uğraşmanız başa, 6-8 haftalık periyoda dönmenize sebep olabilir.

Temiz bir görüntünüz olsun. Hangi tarzı seçerseniz seçin o ayrıksı sakallarla uğraşmanız gerekecek. Tamamen sakal bıraksanız bile elmacık kemiğinize kadar sakalların fışkırmasına gerek yok. Ne tarz bir sakal olursa olsun sürekli bakıma ihtiyacınız olacak ve o tarz ne olursa olsun ensenizdeki kılları almanız gerekecek.

Jilet kullanın. Dağınık sakalları düzeltirken, sakallarınızı keserken traş makineleri kullanmak isteyeceksiniz. Sonuçta traş makineleri kullanımı kolay aletlerdir ve traş köpüğüne gerek duymazsınız. Yapmayın! Temiz ve cilalı bir görüntü için jilet tercih edin.


 
Üst