• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hercai Dizisi Sohbet ve Yorum Konusu

İlda

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
8 Yıl 11 Ay
Bu başlık altında dizi hakkında herşeyi paylaşabilir,sohbet edebiliriz

hercai_dizisi_fragmanlari.jpg

Burada olan burada kalır.
:d16:

Peki bir şey sorcam

Bu dizi bu sezon bitecek diye duydum
Yöre halkı rahatsızmış
Sizde duydunuz mu

Duymamıştım :s71:
Üzülürüm :s10:
Bir araştırayım bunu ben.

İlk başlangıcı kitabında farklı olarak diziye çevirildi o yüzden tepki aldı diye okumuştum ama toparlama aşamasında gibi bişey oldular bende duymadım diğer söylentiyi ve final olacağını düşünmüyorum her ne kadar sadece 2 bölüm izlemiş olsam da tutar gibi :D

Peki bir şey sorcam

Yöre halkı rahatsızmış
Sizde duydunuz mu

Duymamıştım :s71:
Üzülürüm :s10:
Bir araştırayım bunu ben.

Diziyi cekemeyenler çok halk şikayette bulundu evet yöremizi yanlış tanıtıyor diye ama kesinleşmiş bir şey yok reytingleri yüksek bütün dizileri geride bırakıyor biteceğini zannetmiyorum o yüzden

Bu ayın sonuna doğru sezon finali yapıyor dizi bu arada bilmeyenlere duyurulur:)

Hmmm
Bitmiyor yanii
Peki aydınlandım şuan

Hmmm
Bitmiyor yanii
Peki aydınlandım şuan

Kesin bir şey yok aynı şey gülperi de de olmuştu halk yöreyi yanlış tanıtıyor diye ayaklanmıştı ama sonra dizi yoluna devam etti olağan şeyler bunlar

Peki bir şey sorcam

Yöre halkı rahatsızmış
Sizde duydunuz mu

Bsktıım 31 Mayıs yani 12.bölümde sezon finali var. ;)
Bu kadar reytingi yüksek diziyi bitirmezler :D

İlk başlangıcı kitabında farklı olarak diziye çevirildi o yüzden tepki aldı diye okumuştum ama toparlama aşamasında gibi bişey oldular bende duymadım diğer söylentiyi ve final olacağını düşünmüyorum her ne kadar sadece 2 bölüm izlemiş olsam da tutar gibi :D

Kitabını okusam mı diye düşünüyorum sonra farklı olduğunu öğrenince Vazgeçtim bulandırmayayım kafamı dedim :D
İzle kız surda iki lafın belini kırarız :D
Bir de izlemeden buralara gelme spoiler yiyebilirsin :D

Kızlar yeni fragmanı gördünüz mü ?

#Reyyan yoksa Miran yok

Geri