• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Herkesin içinde ağlamak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aLew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aLew

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
12 Yıl 6 Ay
duyguların boşalması sonucu göz yaşların kendini tutamamasıdır. saklamaya çalışıp kendinizle savaşırsınız fakat aynı zamanda iç sesle kendinizi gaza da getirirsiniz. öyleki bir yandan "sakın bak ağzına sıçarım ağlarsan" diye telkin ederken diğer yandan " ama ben bunu hakedecek ne yaptım" diye gaddarlaşan kalbinize yumuşak bir ayar çekersiniz.
sonra otobüs, vapur, pazar, cadde, durak demeden hüngür hüngür ağlarsınız. aman ne tutacaksınız içinizde ya patlat gitsin!

Hep özenmişimdir ağlamayı başarabilen güçlü insanlara, oysa ben ağlamayalı o kadar uzun zaman olduki gözyaşlarımın ne kadar tuzlu olabileceğini unuttum. Aslında içimde bazen fırtınalar kopuyor, haykırmak istiyorum denizlere, dağlara, taşlara...

Ama ne yazıkki henüz başarabilmiş değilim. Bazen dönüm noktasına geliyorum bu sefer patlıyacağam oturup hüngür hüngür ağlarım heralde dediğim günler olsada yinede hüsran!

Belkide toplumcak sürekli ağladığımız için ağlamanın da nasıl bir duygu olduğunu zamanla unuttuk sanırım. Her geçen gün sona yaklaşırken duygular gittikçe ağırlaşıyor.

Bir gün bende patlarım heralde ...

Geri