• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Herkeze Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mamybak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mamybak

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
12 Yıl 1 Ay
Adım Ahmet 17 Yaşındayım ;
Siteye Yeni Üye Oldum Admin Burak Abiminde İstemesiyle Üye OLdum Forumla. Pek Genel Forumlarda Takılan bi kişi Değilim Ama bu Forumu Beğendim Ve Kalmaya Karar Verdim Sizlere Yardımım Mutlaka Dokunucaktır . Yardım Etmeyi Seven bi Kişiliğim Vardır . O Yüzden İstediğiniz Soruları Sorabilirsiniz Bana ELimden Gelen Yardımları Yaparım .Hiçbir Zaman Yalandan Hoşlanmam Karşımdakininde Öle Olmasını İsterim Dürüst ve Samimi İnşalah Güzel Sohbetler Güzel Dostluklar Arkadaşlıklar Kurarız .Diceklerim Bu Kadar Teşekkür Ederim Beni Dinlediğiniz İçin ...

Ahmet, Premium Account'larda profesyonel bir kardeşimdir çok genç olmasına rağmen bu yolda kendini baya geliştirmiş ve halende geliştiriyor banada sağolsun premium accountlarda yardımları oluyor.

Hoşgeldin kardeşim, tanı tanış forumdakilerle seversin hepsini :}

Ahmet, Premium Account'larda profesyonel bir kardeşimdir çok genç olmasına rağmen bu yolda kendini baya geliştirmiş ve halende geliştiriyor banada sağolsun premium accountlarda yardımları oluyor.

Hoşgeldin kardeşim, tanı tanış forumdakilerle seversin hepsini :}

Eyvallah Abicim :)

Hoşgelmişsin...:)

Teşekkür Ederim Arkadaşlar Dedim gibi pek Genel Forumlarda Takılmıyorum ama İnşalah iyi dostluklar kazanırım bi hatam olursa affola ... Herkeze İyi Forumlar .

Hos geldiniz, keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri