• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hey!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zehir`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zehir`

Via Antiqua Via Est Tuta
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
12 Yıl 8 Ay
Bir Smod Olarak Sacma Bir Yere Konu Açtığım İçin Kendimi Kın Kın Kın Kınıyorum Öncelikle Ama Dayanamadım. Bana Hemen Acil Yardım, Cıldıracağım!.

Grip&Nezle vs vs. Artık Ne Haltsa Yeni Yeni Kurtulma Aşamasındayım. Ama Sabah Bi Uyandım. Baktımki Dudağımda Uçuk.

Hemde 1 Değil, Tam 2 Tane Koca Koca !!!!

Virüslü Virüslü Gezmek İstemiyorum!

Önereceğiniz birşey var mı? (Hemen Geçmesi İçin.)

-​

~ @Zehir` mm hemen koş ßir Katarin tablet olanlarından al 5oo mg olanından iç bi yat terle duş al sonra hiçßişeyciğin kalmazzzzz :)

~ @Zehir` mm hemen koş ßir Katarin tablet olanlarından al 5oo mg olanından iç bi yat terle duş al sonra hiçßişeyciğin kalmazzzzz :)

La Hatun Uyanamadın mıııııııııııııııı ? Uçuk Diyorummmmmmm Uçukkkkkkkkkk :D

Bir elmayı soy ve 2 su bardagı su ile kaynat 10 - 15 dakika gibi bi sure kadar .. Kaynama islemi tamamlandıktan sonra ılıması icin beklet .. Oda sıcaklıgına ulastıgında pamuk yardımı ile ucuk cıkan yere duzenli aralıklarla kompres yapabilirsin ..
Usenirim yapamam dersen bir dis sarımsagı ortadan ikiye bol suyunu sık ve bu suyu ucuk cıkan yere uygula .. Kısa surede kurumasını saglayacaktır ..

Gecmis olsun tatlım:)

Teşekkür ederimmmmmmmmmmm :*

~ @Zehir` m ah saftarozum , uçuk neden oluyor grip ate$inden , sen grißi cöz uçukta kaLmaz ?

ßeyin ßedava ? :islik:

(uçua da en iyi gelen $ey Silverdin bu arada :$ )

~ @Zehir` m ah saftarozum , uçuk neden oluyor grip ate$inden , sen grißi cöz uçukta kaLmaz ?

ßeyin ßedava ? :islik:

(uçua da en iyi gelen $ey Silverdin bu arada :$ )

Suan Selale'nin dediği sarımsağı yapmakla mesgulum melegim. Ayrıca Söyle o Selale'ye Bu cok pis Yaktı. Göstercem ben ona :D İnsan bi uyarırr acıtır diye :D

Suan @Selale'nin dediği sarımsağı yapmakla mesgulum melegim. Ayrıca Söyle o Selale'ye Bu cok pis Yaktı. Göstercem ben ona :D İnsan bi uyarırr acıtır diye :D

Soyleseydim yapmasdın ama bebegimcigim :) Daha can yakan yontemlerde var mesela cay kasıgını ısıtıp onunla dudaktaki ucugu daglamak sonrada buz basmak:))) :islik:

Ama ama diShy m ballı bogurtlenim sende birtaneciksin ki cok kiymetlimsinn ! :*

Zehir` mm eski yontemlere bakarak mesela dis macunu nuda deneyebilirsin.. Fakat bana gore antiviral kremler kullanman lazim cunku ucuk bulasici bir virus iceriri ki bunun en iyi cozumu de dagilmamasini onlemek icin de antiviral krem al derim. Cok gecmis olsun canisi :)

Geri