• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hiç Bunu Yaptın Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İlda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çünkü beni yanlış anladı.
ben akıllı sözlük açık olduğu için telf. otomatik tamamlamış ve mesaj yanlış gelmiş galiba manasında sordum "akıllı sözlük açık mı" sorusunu. onun anladığı ise çok başka bir şey oldu ama sorun yok. sen seni bil sen seni demişler :)

• Beğen
Tepkiler: Nur
çünkü beni yanlış anladı.
ben akıllı sözlük açık olduğu için telf. otomatik tamamlamış ve mesaj yanlış gelmiş galiba manasında sordum "akıllı sözlük açık mı" sorusunu. onun anladığı ise çok başka bir şey oldu ama sorun yok. sen seni bil sen seni demişler :)
Ben gayet doğru anladım, metallica merallica olmuş bundan dolayı akıllı sözlüğü sordun,yanlış anlamadım yani ama sen seni bil sen seni şeklinde devam edilebilir.

Sevgili bezelye du sana şunu sorayım. hic yanlislikla yanlis katta inip caktirmadan gidecegin kata kadar yurudun mu ( bu arada nickin de hep cok garip gelmiştir bana)
Yok yapmadım heralde:p Yapmışta olabilirim:D

Hiç çok güzel bir yemek yaptığını zannederken çok kötü bi yemek yaptığın oldu mu :)

hayır olmadı.. çünkü harika yemek yaparım ilk kez bile yapsam.. (el lezzeti işte ? )

hiç yanlış kişiye yanlış bi mesaj attın mı ?

hayır (ama isterdim)

Spotify’da güzel bi şarkı bulup defalarca dinledin mi?

(perdenin ardındakiler - bu şehir bugün sensiz) gibi

Geri