• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hiç Bunu Yaptın Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İlda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok bagirmadim ama anlamsız kelimeleri sokakta bağıra bağıra söyleyip gülmeyi seviyorum ???
Cüzdanında yeteri kadar para olmadığı için arkadaşlarına/sevgiline bahane uydurup o ortamdan ayrıldığın oldumu?

hayir

yagmurda sevdiginle yurudunmu

Yürüdüm çokta severim:)
Şömine başında sevgilinle sabaha kadar sohbet edip müzik dinleyerek sabahladınmı?

hayir

hic birine guvenip hayal kirikligin yasadnmi

Çok fazla.. hayatım hayal kırıklığına uğramakla geçti desem ????
Çok güzel olduğunu düşündüğün zamanlarda bile sadece iyi biri olduğun için çokta çekici olmayan biriyle beraber olduğun için mutlu oldun mu?

oldum bn tipe degil yurege bakiyorum

ilk okulda asik oldunmu

Oldum. Elife.. soyadını bile hatırlıyorum ama deşifre etmemek için susuyorum ??
Çok sevdiğini hisssettiğin zamanlarda kendi kendine o duygudan kaynaklı duygulanıp ağladınmı hiç?

cok

sevdigin halde nefret duydunmu hic

Duydum .çok sevdiğin biri tarat çok üzüldüğünde ve bunun süreklilik arz ettiği durumlarda genelde hissedilen duygu
Yağmurlu havada hiç konuşmadan yürürken bile sadece elini tuttuğunu için kendini şanslı hissedip yüzünde sevindirik bi tebessüm ifadesini uzatmak için yolu uzattığın oldumu

Oldu
Hiç kilo aldığın için kıyafetin içine sığamayıp başka bi şey giydiğin oldumu?

Hayır

Hiç kulağında kulaklık müzik dinlerken, birinin seslendiğini zannedip kulaklığı çıkardın mi???

Çıkardım
Hiç sevmeyeceğini düşündüğün bi insana hayranlık duygusu beslemeye başladın mı?

Hayir

Hic yumurta kırdın mi

Kırdım güzel kırarım ?

Marketten eve geldiğinde ürünü markette unuttuğunu fark edip gidip aldın mı,?

Geri