• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

'Hiç kimsenin tasvip etmediği...'

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili, "Hiç kimsenin tasvip etmediği, hiç kimsenin hoşuna gitmeyen çirkin bir olay" dedi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜFAD) 50'nci yıl etkinlikleri kapsamında Antalya'nın Manavgat İlçesi'ndeki Sueno Otel'de, 'TÜFAD Genel Merkez ve Şube Başkanları Toplantısı' yapıldı. TÜFAD toplantısına, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile TÜFAD Başkanı İsmail Dilber, TÜFAD Onursal Başkanı Özkan Sümer ve şube başkanları katıldı.

Basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından gazetecilerin Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin sorusunu yanıtlayan Fatih Terim, "Tabii ki bu olayı tasvip etmek mümkün değil. Hiç hoş bir şey değil. Hiç kimsenin tasvip etmediği, hiç kimsenin hoşuna gitmeyen çirkin bir olay. İnşallah bir daha böyle şeyler yaşanmaz. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Herkesin lanetlediği bir olay" dedi.

Fatih Terim, açıklamasının ardından hayranlarının formalarını imzaladı otel müşterileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Üst