• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Hirudoid Forte Jel

DeStina

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
9 Haz 2015
Konular
11,091
Mesajlar
13,910
MFC Puanı
27,850
Hirudoid Forte Jel

article_images.php

Kısa Tanıtım:

İlacın Etken Maddesi Kondroitin polisülfat’tir. Hirudoid Forte Jel, vücutta belirli biyolojik ve kimyasal işlemler üzerine etki ederek çalışan iltihabi durumlar üzerinde etkili bir ilaçtır. Ayrıca kanın pıhtılaşmasını önler ve bağ dokusu yenilenmesini hızlandırır. Yaralanma veya hastalığa bağlı olarak zedelenen normal dokunun yerini alan, sert haldeki yeni oluşumun yumuşatılmasının sağlanması; hasar veya zedelenme, toplardamar iltihabı ya da pıhtı oluşumu ile birlikte olan toplardamar iltihabı gibi sebeplerden dolayı oluşan çürük, kan oturması ve ödem durumlarının tedavisi ile ilgilidir.
Hirudoid Forte Jel Hakkında Bilinmesi Gereken Hususlar:

İlacın etken maddesine karşı bir alerjiniz varsa bu ilacı kullanmanız önerilmez.
Vücutta belirli biyolojik ve kimyasal işlemler üzerine etki ederek çalışan iltihabi durumlar üzerinde etkili bir ilaçtır. Ayrıca kanın pıhtılaşmasını önler ve bağ dokusu yenilenmesini hızlandırır.
İlacı ağzınıza, gözünüze, burnunuza veya ******ya temas ettirmeyiniz. Teması halinde bol su ile yıkayınız.
İlacı, hasar oluşmuş ciltlerde ve açık yaralı ciltlerde kullanmayınız. Bu tür durumların tamamen iyileşmesini bekleyiniz. İyileştikten sonra ilacı uygulayınız.
Doktorunuz ağrı ile birlikte görülen iltihabi durumlarda ilgili bölgeyi ilacınızı sürdükten sonra bir sargı ile kapatmanızı söyleyebilir. Doktorunuzun talimatlarına uyunuz.
Gebelik ve emzirme dönemlerinde doktorunuza danışmadan bu ilacı kullanmamalısınız.
Hirudoid Forte Jel’in kullanım Şekli:

Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi süresince lütfen doktorunuzun direktiflerine uyunuz.
İlacı tedavi edilecek bölgeye ince bir film tabakası halinde uygulayınız ve hafif hareketlerle sürünüz.
İlacın Olası Yan Etkileri :


Karın ağrısı , nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde , dudaklarda , dilde ve boğazda şişlik gibi bir durumda doktorunuzu bilgilendiriniz.
Uygulanan yerde hafif bir kızarıklık görülebilir.
İlaç Etken Maddesi: Kondroitin polisülfat
İlaç Marka İsmi: Hirudoid Forte Jel
 
Üst