• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

HoPeFuL'un sözleri.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HoPeFuL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çakamıyacaksın bu dünyaya kazığı..
Bırakacağın tek şey bir kaç satır yazı...

Bir hikaye ask basi sicak sonu donuk.Sayfalari biraz soluk.Okuyanlarin gozleri oluk oluk.

Azrail ölümsüzlüğü içirse buna bedenim dayanmaz.
Doğru yaşasak kimse cehennem ateşiyle yanmaz.
Uğurlanırsın dünyadan iki gün sonra kimse seni anmaz.

Yüreğine sağlık
Gözlerine sağlık sizinde :)

"Ne fark eder ki gözü kaşı.
Bilmem kaçmış yaşı.
Aşk'a fayda eder mi hiç bir aşı.
Boşuna akmıyor ya bu kadar gözyaşı.."

"Açılsın gözüm,dönsün bana özüm."

"Bak bana,kim olur halime kefil.Rüzgarlar essede efil efil.Duygularım gönülde sersefil."

Aşk sana değilse sürer mi hiç..
Anlatmaya çalışsam cümle yeter mi hiç.

Başının üzerinde taşıdığın o et parçasına onlarca pranga takmışsın.Desem ki sana o sadece et'ten ibaret değil.Biliyorum inanmazsın.İnanmayı bırak düşünmezsin bile.Bi düşünsen,fark etmez doğru yada yanlışı düşünmen.Sadece düşünsen bile yeter.

Yusuf Serbest.

Kuyuya düşen bir Yusuf'um.Benliğim kuyu içindeki su gibi derinde gizli.Ben bende gizliyim.Beni ben anlamamışken sen nasıl anlayacaksın.Atıyorum kovamı içime çekiyorum kendimden beni.Bakıyorum gelmemiş hiç bişi.Düşüncem diyor ki.Kuyu derin.

Yusuf Serbest.

Mevlana diyor ki ; ''Derin olan kuyu değil.Kısa olan ipin.''

bu kadar yürekten ve güzel cümleler kuran insanlar benim içinde çok özeldirler yüreğine sağlık özel insan;)

Teşekkür ederim :) Bu konuya cevap yazanlarda benim için çok değerli insanlardır.O kadar konu içinden benim konumu bulan ve okuyan gözlere sağlık.

Ölü gibi tepkisiz ol.Bırak vuracaksa vursun,acırsa acısın.Elbet bunlarda yazılır bir deftere.Kötülük yapan iyilik bulur mu hiç.Güven duyan hiç kaybeder mi? Dünya gözünde kaybetti gözüksede,gönül gözünde kaybeder mi? Olur ya acıtırlar canını sen yinede ölü gibi ol.Bağırma anlaşılmasın acın.Bırak hangi yoldan yürüyecekse yürüsün bakalım.Sonuç değişmiyor ya.Kader hep sabit.Ha bu yol ha öteki yol.

Geçmişe bakarak yaşamak.Yürürken arkaya bakmak gibidir.Aslında hayat ileri bakarak yürümekte değil.Aslında hayat yürüdüğünün farkında olmaktır.

Hey sen neyden bahsediyorsun ?
-Farkındalık.

Geri