• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Huzuru nasıl tanımlarsınız?

Euphoria

adın cennet, gözlerin bahar ...
MFC Üyesi
MFC Puanı
28
Herkesin "Huzur" kelimesinden anlayisi farkli dir. Kimisi rahatligi secer, kimisi mutlulugu ve kimisi de eglenmeyi secer.

Sizin anlayisiniz nedir?

Benim Huzur anlayisimin ardinda hep doga vardir. Yesillik, deniz, kuslar, cicekler ve agaclar. Ne zaman kendimi öyle bir ortamda bulsam iste huzurun Addresi derim .. Mesele görseldeki örnekler gibi ..

j4mbog.jpg

ZLmo40.jpg

bodensee-lindau-hq.jpg

Benim huzur anlayisim sudur ki; sahilde elimde oltam oltami denize savurmusum, bas ucumda kebap ve ayranimi yudumlarken baligin vurdugunu o dalgalarin sesi esliginde gormek ve o dalga sesleriyle karisik olarak makaramin sesinin ruzgarla beraber bana duyurmus oldugu tinilar, iste Huzur bu.

Yastığa başımı koyduğumda bir şeyden pişmanlık duymuyorsam bu benim için huzurdur:)

Beni yaradan ve esirgeyene. Dua etmek.

Benim için huzur sessiz uyku :)

Benim için huzur ; Yağmur yağarken penceremden dışarıyı izleyip,denizin dalga seslerini duymak. Hele birde kitabım elimdeyse keyfime diyecek yoktur.

Geleceği ve geçmişi düşünmediğin an

bir derdim sıkıntım olduğu vakit beni anlayan sadece NEY im var huzuru onun sayesinde buluyorum

Geri