• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İç çamaşırının Tarihi

Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
İç çamaşırı giyme nedenimiz ne? Sağlık? Temizlik? Moda? Aslında bu konunun toplumdaki kültürel değişimlerle daha çok bağlantısı var.

Buna rağmen sütyen, külot ve boxerı ağza alınmayacak kelimeler olarak kabul edip nadiren tartışıyoruz. Nedeni belki de, bunların aralarında en kullanışlı olanların bile erotizmle ilişkilendirilmesidir.

Londra’daki Victoria & Albert Müzesi, şu günlerde bu keşfedilmemiş tarihe ev sahipliği yapıyor. “Undressed: A Brief History of Underwear” sergisinde iç çamaşırı ile moda arasındaki bağlar ve zaman içinde cinsiyet, cinsellik ve ahlak gibi toplumsal konuların iç çamaşırlarını nasıl etkilediği ele alınıyor.

Temalara göre ayrılan bölümlerin yer aldığı sergide korseden tangaya, yoga giysilerinden tayta birçok iç çamaşırı türünü görmek mümkün. Aynı zamanda Gwneth Paltrow, Kate Moss, Dita Von Teese ya da Kraliçe Victoria’nın annesinin giydiği çamaşırlar da sergide rastlanılabilecek parçalar arasında.



 

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyelik Tarihi
25 Eyl 2015
Konular
41
Mesajlar
1,107
MFC Puanı
7,680
keşke konuyu resimlerle pekiştirseydin hocu Tanga manga falan.biraz kültürlensek fena olmaz fjdjdjshshs
 
Üyelik Tarihi
25 May 2016
Konular
124
Mesajlar
3,076
MFC Puanı
8,290
Fransızlar bu işi kökten çözmüş :sigara İsviçreli bilim insanlarının yaptıkları araştırmaya göre %73'ü donsuz geziyormuş :sigara

Kaynak: Hayal gücüm :p
 
Üst