• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İçerde finali nasıl bitecek? Sarp ve Mert...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
İçerde finali nasıl bitecek? Sarp ve Mert...​

8dnnb7.jpg


Show TV ekranlarında yayınlanan ve bir sezonda büyük bir hayran kitlesi oluşturan reyting rekortmeni dizi İçerde, yavaş yavaş final hazırlıkları yapıyor. Yayınlanan son bölümde de Kudret karakterine hayat veren usta oyuncu Uğur Yücel rol gereği ölmüştü. Hayranları ise dizinin finaline dair mutlu son istiyor. Her yeni bölümde başka bir karakterin ölmesi ile harekete geçen dizinin fanları, #IçerdeIçinMutluBirSon hastagi ile kampanya başlattı. Show TV ekranlarında yayınlanan ve reytingleri altüst eden kurgusu, oyuncu kadrosu ile diğer dizilerin önüne geçmeyi başaran İçerde'nin final bölümü ile ilgili ise farklı farklı iddialar ortaya atılıyor.

Yayınlandığı günden bu yana çok değişik hikayesi ve Köstebek adlı yapımdan esintiler taşıyan İçerde'nin ana karakterleri teker teker diziye veda ediyor.

MESUT YAR'DAN DİKKAT ÇEKEN YORUM​
Dizinin finali ile ilgili olarak usta televizyon yorumcusu Mesut Yar konuya çok değişik bir açıdan baktı ve ilginç bir yorumda bulundu. Mesut Yar konuya Kanal D'nin unutulmaz dizisi Aşk-ı Memnu'dan örnek vererek başlarken, İçerde'nin finalinde ise ana karakterlerden biri olan Sarp ya da Mert'in öleceğini ifade etmesi dikkatlerden kaçmadı. Köstebek adlı yapımda iki karakterin de öldüğünü belirten Yar, İçerde'de bu sayının 1 kişi olacağını ifade etmesi ise dizinin fanlarını bir hayli heyecanlandırdı. İşte Mesut Yar'ın ünlü yapım hakkındaki o iddiası;


gWllV5.jpg

İÇERDE FİNALİ NE ZAMAN?​
Show TV'nin şu anda en çok izlenen dizisi konumunda bulunan İçerde 19 Haziran'da ekranlara veda edecek. 39. bölümde hayranlarının karşısına İçerde ekibi son kez çıkacak ve final bölümü gerçekleşmiş olacak.

DdXX4o.jpg

medyahabercom.​
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst