• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İçerde Yaptığım Gif Nasıl Olmuş?

BeyaZEJDeRHA

İyi ve sıcakkanlı Youtuber
MFC Üyesi
MFC Puanı
-9
Yaptığım gif nasıl olmuş?
giphy.gif

giphy.gif

Devamı gelicek .. :)

Not : Konu baslıgında editlenecektir cıktıkca ..

ne iyi ne kötü.

Güzel olmuş harikaydı bu sahne zaten

Emeğine sağlık güzel olmuş.:s24:

Elinize sağlık güzel olmuş

Aynen ya ben bir kaç defa denedim iyi oldu ama tam istediğim gibi değil :D

Anafiel İlk önce clipconverter ile videoyu indiriyorum. Sonra windows movie makeri açıyorum. Ondan sonra kesiyorum videoyu istediğim gif tarzında yapacak kadar:) Aslında kolaydır movie maker ben son sürümünü kullanıyorum. Baktıgın da şıp diye anlarsın zaten bilirsin o programı kesin :) Neyse sonra ayarlarından hız ayarları falan yapıyorum. Hız ayarları yapmadan önce geçiş animasyonlarını süper ayarlamalısın. Zevkine tarzına kalmış dostum..

Son olarak giphy diye bir site var .. Giphy sitesi işini görür. Tabi bak burası onemli clipconverterden hep 1080 indir. Görüntü kalitesi hep iyi olsun. İnşallah iyi bir pcin vardır. :)

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
vioLeta O kadar mı çok güzel olmuş ? :) Merak etme istersen en iyisini yapabilirsin ve hatta beni bile sollarsın. Yetenekli değilim ben bunu bil :)

Anafiel İlk önce clipconverter ile videoyu indiriyorum. Sonra windows movie makeri açıyorum. Ondan sonra kesiyorum videoyu istediğim gif tarzında yapacak kadar:) Aslında kolaydır movie maker ben son sürümünü kullanıyorum. Baktıgın da şıp diye anlarsın zaten bilirsin o programı kesin :) Neyse sonra ayarlarından hız ayarları falan yapıyorum. Hız ayarları yapmadan önce geçiş animasyonlarını süper ayarlamalısın. Zevkine tarzına kalmış dostum..

Son olarak giphy diye bir site var .. Giphy sitesi işini görür. Tabi bak burası onemli clipconverterden hep 1080 indir. Görüntü kalitesi hep iyi olsun. İnşallah iyi bir pcin vardır. :)

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
vioLeta O kadar mı çok güzel olmuş ? :) Merak etme istersen en iyisini yapabilirsin ve hatta beni bile sollarsın. Yetenekli değilim ben bunu bil :)

daha önce kullandım movie makeri. Çok basit ve kullanışlı bir program. Evet güzel anlatım teşekkürler.

Bir adet gif daha eklenmiştir. Devamı haliyle yine gelicek .. En çok etkilendiğim sahnelerinden birini gif yapmaktan cok mutluyum... :)

Geri