• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçimde ki ses beni çok rahatsız ediyor (lütfen yardım edin)

delirdimsanırım

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
5 Yıl 4 Ay
Merhaba ben bu siteye sırf bu sorunuma cevap bulabilmek için kaydoldum, her neyse uzatmadan konuya geçmek istiyorum.
İçimde bir ses var çok konuşmuyor nadir konuşuyor yani konuşuyordu ama şu sıralar fazlalaştı ve sanki benim kötü tarafım gibi hoşlanmadığım şeyler söylüyor. İnsanlar hakkında yanılıyor veya çok sevdiğim birisi hakkında abuk sabuk söylemlerde bulunuyor, bu beni çok rahatsız ediyor. Şu sıralar ülkenin hali ortada, bu yüzden de tecavüz, taciz haberlerinden dolayı çok etkilendim. Aklımdan çıkmıyorlar, yapmamı önerdiğiniz bir şey var mı? çok sinirli birisiyim ve stresliyim.

Merhaba
Sadece iç sesinizmiş hepimizde var ?sinirli bir yapınız varsa öfkeliyken söz söylemeyin. Öfkenize hakim olmaya çalışın Sözün güzelini söylemeye çalışın zandan kaçının ?

Kitap okumak yada o an kağıda birşeyler yazmak, kiralamak bi nevi yardımcı olur
Bilinçaltınııza o kadar çok olumsuz düşünce yuklerseniz bu şekilde elbette ki sizi rahatsız eder.
Nefes egzersizi de iyi gelecektir..

kafanızdaki sese bi test yaptırın. acilen entübe edilmesi gerekiyo gibi geldi bana. bol oksijen iyi gelebilir...

Çoklu kişilik bozukluğu gibi görünüyor. Psikolojik destek almanız gerekli.

Geri