• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StigmatA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
üçüncüdünyasavasina denk geldigim icin bazen uzgun olduğumu hissediyorum ama,
her ne kadar saçma bir dönem geçirsem de mücadele etmenin doğru yöntem olduğuna karar veriyorum.
evet artik katiliyorum, çok okumak ve farkindaligi arttirmak insana mutsuzluk getiriyor.
her iki günde bir bana taze süt getiren teyzemin yerinde olsaydim keske.

İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum..
Yanlış mı yapıyorum endişesi taşımadan, insanın içinden geleni yapması gerektiğini düşündüğümden, içim rahat ve huzurlu.. Doğru yaptığımı hissediyorum..
Yaptıklarımızdan değil, çoğunlukla yapmadıklarımızdan dolayı pişman oluruz düşüncesiyle hareket etmeyi önemsiyorum...

Kibar bi dille uzak olmam gerektiğini ifade eden birine, birşey söyleme, anlatma, yazma lüksüm yok...

Son düzenleme:
Şu sıralar tek dileğim covid-19 virüsün bitmesi

Yere düşen silginin kaybolması gibi İspanya'nın yolladığı uydu (800 milyon euro) 8 dakka sonra kaybolmuş.:rolleyes::oops::unsure::laugh:

olmayacak bişiyi ummak ve beklemek çok yorucu :(

Upload ve The Mandarolian dizilerinin 2.sezonlarına başlamak için bugün içimden yorgun olmamak geçiyor???Tabii mesai bitimi tekrar gözden geçiririm durumu??

Acaba doğum günümü hatırlayacak mı bakalım ..

Milli piyango biletleri çıkmış 100 milyon ikramiye ?:d-(55):

Geri