• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StigmatA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Manzarayla güzel bütün sağladı bi kere :D

Beyazlar içinde o sarı olmadı yaa bozmuş :D

Ben beğendim tam çekerken geçti o da.

Söyle bir daha geçmesin :D

Başiniz saolsun büyük patron rabbim mekanını cennet eylesin bende baya bir aradan sonra geldigimde gayet iyi karşıladınız hepiniz forum sensiz olmaz arada ugra boş bırakma buraları bizde seni seviyoruz büyük patron :)

Teşekkür ederim, amin inş. Bizden memnun kaldığını söylemen beni mutlu etti hanımefendi :) Fırsatım oldukça yada çok büyük bir hadise yaşanmadıkça ben burdayım hergün, sende seviliyosun.

Patron dedigin böyle olur Pisadam gibi üyelerini sever üyeleri de onu sever ;) neden nick pisadam onu anlamıyom :p

Bazı insanları anlamayı bırak, dinlemek bile yoruyor. Dinlemeyi bırak, onları görmek bile yoruyor. Görmeyi bırak, varlıklarını bilmek bile yoruyor.

Gidip biraz film izleyeyim bari.

Patron dedigin böyle olur Pisadam gibi üyelerini sever üyeleri de onu sever ;) neden nick pisadam onu anlamıyom :p

Ben üyelerimizin hepsini severim ama umuyorum ki onlarda beni seviyordur :) Haha o meşhur soruyu sende mi soruyorsun. Galiba huyum çok pis yada bilemedim beni tanıyanlar söylesin ;)

Aynı meraktan bende muzdaribim Sindy ciğim ))
İllaki bir amacı olmalı kısaca alabilirmiyiz nickinizin kuruluş amacı nedir Pisadam [emoji18]

Mesela senin neden Efulim değilde Eful!m yani merak edilen çok şey var aslında ama her merakın altında illa ki vardır bir amaç. Güzel nick ama kabul edin ;p

Geri