• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StigmatA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Timam seni Admin yapsınlar :) ne istiyon bunlardan :)
Admin yapıp kurtulun :)

yok beni admin yapmasınlar :s36:beni admin yaparsalar bu yönetimle kim dalaşcak , çamur atacak :D olmayınca daha hoş oluyo :D

gıcıqım yönetime :D Herkül abi dışında al birini vur ötekine devrilsin:D

yok beni admin yapmasınlar :s36:beni admin yaparsalar bu yönetimle kim dalaşcak , çamur atacak :D olmayınca daha hoş oluyo :D

gıcıqım yönetime :D Herkül abi dışında al birini vur ötekine devrilsin:D
Abooo başlarına brla ol uşun sen :)
İyi yapıyon :)

Seni etsin seni:p
Klavyem bozuk yazamıyorum:D

amin dicemde tutar mutarda bedduan belli olmaz :D

kıs sen baksana benim gözüme :s8::s8: klavyem bozuk yalaına inanacak göz var mı bende :D kıs gebermeyesice baska forumlarda fingir fingir gez buraya gelince sus dur:s32: parça pincik yolarım seni şu hangi forumda oldugunu bilsem gelip dagıtcam orayı daaa :D

amin dicemde tutar mutarda bedduan belli olmaz :D

kıs sen baksana benim gözüme :s8::s8: klavyem bozuk yalaına inanacak göz var mı bende :D kıs gebermeyesice baska forumlarda fingir fingir gez buraya gelince sus dur:s32: parça pincik yolarım seni şu hangi forumda oldugunu bilsem gelip dagıtcam orayı daaa :D

Aman eksik kal :p otur oturduğun yerde :D

evde kalmadın tabi elini sallasan ellisi dicemde gıs gebermeyesice 5 tanesi bile yok :D ay bu forumun kızları evde kız kurusu olup başıma kalcak darlandum :D

ay ay alaska frigom sen cok sıcaksın ya yetmez mi :D

Hıhı :s61:

allah cesanı vermeye senin :D biz kocayı nasıl depikleris diye düsünüyos bu da evde kaldım diye aglıyor :D ay kız kedi napcan tuy döker benim 2 tane sıpam var onları verim bak hiç canın sıkılmaz :D

Sen simdi öyle diyon da veremezsin çocuklarını :D Ana yüreği bu. Kandırıp heveslendirme beni boşuna :D

Aşık olasım var aslında ve doya doya yaşayasım. Ama istemiyorum da. Fazla mı korkağım?

Güzel bi kahve yapayım kendime bari.​

Kahveyi yapmaya gitti geri gelmedi :)

Hahaha kitaba dalmışım​

Geri