• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StigmatA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her yenilikte bukadar uğraşmahalım.
Yönetimde aranızda sürekli aktif olan üç kişiyi yenilik kurulu atasanız. Önerileri 3 kişi kendi arasında anında sonlandırır ve ay ı gün içinde icraate geçer. :)
Bence kurul kurun :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Grafiker ne renk olacak onu söyleyin bana :)

Her yenilikte bukadar uğraşmahalım.
Yönetimde aranızda sürekli aktif olan üç kişiyi yenilik kurulu atasanız. Önerileri 3 kişi kendi arasında anında sonlandırır ve ay ı gün içinde icraate geçer. :)
Bence kurul kurun :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Valla , mantıklı. Şu şekilde olur , 3 kişi toplanırız . Herhangi bir şekilde bir karara varıp projeyi Pisadam veya StigmatA ya sunarız. Çünkü , onların onayı olmadan " . " bile koyamayız :D

Fakat , güzel bir öneri. Adaylığımı koydum :D

Valla , mantıklı. Şu şekilde olur , 3 kişi toplanırız . Herhangi bir şekilde bir karara varıp projeyi Pisadam veya StigmatA ya sunarız. Çünkü , onların onayı olmadan " . " bile koyamayız :D

Fakat , güzel bir öneri. Adaylığımı koydum :D
Kurul onayladıktan sonra sunulmaz, onlara uygulama işi kalır...
Tğm STK lar ve büyğk şirketlerde işker böyle.yürür...

Bilgi - İnanç - Eylem

O zaman , o kurulda StigmatA kesin olacak :D
Aktif değilse olmamalı :)
Aktif kalacaksa olsun. Amaç hızlı karar almak.
Alınan kararı nasılsa o uygulayacak.uygulama aşamasında değerlendirir. Son aşamada size varsa önerisi geri sunar.
Bakanlar Kurulu gibi düşün alınan kararların Başkana sunhlması aşaması gibi...

Bilgi - İnanç - Eylem

Aktif değilse olmamalı :)
Aktif kalacaksa olsun. Amaç hızlı karar almak.
Alınan kararı nasılsa o uygulayacak.uygulama aşamasında değerlendirir. Son aşamada size varsa önerisi geri sunar.
Bakanlar Kurulu gibi düşün alınan kararların Başkana sunhlması aşaması gibi...

Bilgi - İnanç - Eylem

Mantıklı. Kesinlikle çok daha güzel olur. Online sürelerine bakıldığında şu bir gerçek ki Herkül Miyamoto ve ben biraz daha göze çarpıyoruz.

Hele Miyamoto ile forumun gece muhafızlığını üstlendik hey anam hey :D

Mantıklı. Kesinlikle çok daha güzel olur. Online sürelerine bakıldığında şu bir gerçek ki Herkül Miyamoto ve ben biraz daha göze çarpıyoruz.

Hele Miyamoto ile forumun gece muhafızlığını üstlendik hey anam hey :D
Süper olur. Bunu sunun yönetime.
Zaten bir çok yenilikle size gelecez.
Eczane çalışmalarını bitşreyim kafam rahatlasın

Bilgi - İnanç - Eylem

Geri