• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StigmatA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
senin için yatlar katlar yalılar düsünüyorum:D dünya turları tatiller düsünüyorum :D bir elin yagda bir elin balda ayagın kumsalda düsünüyorum
:D

Allahım biliyorum ben gibi gereksisin duasını kabul etmiyon bari Herkül abimi eli boş cevirme
amin amin AMİN:s53:

Kulun kula duası kabul olurmuş :D Herkül dede çok güzel yaşayacak bu hayatı ama Sezen sen fazla heveslenme :D Çünkü Allah kulunun içindeki en gizli düşünceleri bile bilir :D:D

Kulun kula duası kabul olurmuş :D Herkül dede çok güzel yaşayacak bu hayatı ama Sezen sen fazla heveslenme :D Çünkü Allah kulunun içindeki en gizli düşünceleri bile bilir :D:D

sen Allah ile ne aramıza fesatlık sokuyon :D illa hevesimi kursagımda bırakacaksınız yani:f3:dedemde pişer banada düşer :D

sen Allah ile ne aramıza fesatlık sokuyon :D illa hevesimi kursagımda bırakacaksınız yani:f3:dedemde pişer banada düşer :D

Hic öyle şeyler yapmam ben bi kere :s55: Dedede pişen şeyler bize ikram ediliyor zaten ama simdi ikram edilcek şey var edilmeyecek şey var :D

Hic öyle şeyler yapmam ben bi kere :s55: Dedede pişen şeyler bize ikram ediliyor zaten ama simdi ikram edilcek şey var edilmeyecek şey var :D
Hoşgeldin bacım nirdesin, nasıl gidiyor :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Ne ara insanlar saygıyı bu kadar hızlı kaybetti :(

Kışın soğuğu ve karamsar hava içimi daraltıyor resmen ...
Mümkünse hemen yaz gelsin lütfen ...

Sahi,insan ölünce içindeki şarkılara ne oluyor,

sen bilirsin ?

içimden şuan sıcacık çay geçiyor

Iyiki doğmuşsun inatçı kizim :)
Evimizin prensesi
#serenasli:)

ananemle beraber izlemediğim dizi kalmadı :D

Kalp dediğin atıyor zaten marifet ritmi değiştirebilende...

Geri