• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StigmatA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende kaldı gitmedi diye sevinmiştim iyi halt yemişim iyice çileden çıktım bugün ,sonra da dönüp kendime kızıyorum işte her işim böyle benim de

Pisadam düzenleme yapıyor galiba gene :D

. Sezen liğim tuttu yine bakın :D çenem açılınca korkun benden. sahi sezoşum nerde :(

Mesafeli olmanın en iyi yanı budur;
Kararlarını sorgulayamazlar ,
Düşüncelerini yargılayamazlar ,
Ve sen izin vermedikçe,
Hayatına dahil olamazlar.

. Sezen liğim tuttu yine bakın :D çenem açılınca korkun benden. sahi sezoşum nerde :(

tutsun tutsun bu yönetime şirin görününce çok şımarıyorlar :D cadılık çirkeflik yapın aslanlarım benim :D monti ile sakil nerde yine yoklar hı:u16:

tutsun tutsun bu yönetime şirin görününce çok şımarıyorlar :D cadılık çirkeflik yapın aslanlarım benim :D monti ile sakil nerde yine yoklar hı:u16:

yönetim, duyuyorsun değil mi? :D
elimizde buka kaldı sadece :f34: yetmez mii? :f42:

Bazı insanlar, kırmaktan korkar. Çünkü kırılmak, ne demek iyi bilirler.

Kalın italik daha güzeldi :D (nick yazım şekline ithafen)

Pisadam düzenleme yapıyor galiba gene :D

yönetim, duyuyorsun değil mi? :D
elimizde buka kaldı sadece :f34: yetmez mii? :f42:

Kızlar iş başında yine :))

Pisadam bize gelen bildirimler açılmıyor ama niye öyle oldu ncikler niye inceldi ?

Forumda bazı yazılar büyük bazıları çok küçüldü ?

Pisadam bize gelen bildirimler açılmıyor ama niye öyle oldu ncikler niye inceldi ?

Eklenti kaynaklı bir problem var çözmeye çalışıyorum.

Forumda bazı yazılar büyük bazıları çok küçüldü ?

Her alanda farklı fontlar var bundan dolayı. Telefondan bakıyorsan hele telefondan bu çok belirgin temanın düzenlenmiş halinde bunları düzeltiyorum önümüzdeki haftalarda aktif ederim

Tşk ederiz burak hallolur inşallah :) evet telden girdigim için baya küçüldü yazılar

Geri