• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StigmatA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Evet tanışmıyoruz. Merhaba herkese bu arada :)

OoOoOoO Eylül hanım sizi yel mi attı sel mi attı tsunami mi frlattı:f6: nerdesin gıs sen hı:f3: insan arada ugrar napiyonuz der:)
çok fırça atmim gider 1 yıl sonra gelirsin mazallah :D
hoşgeldin canım:)

Hii anladım büşra pekii seni Sezen'e havale ediyorum.

bana havale ettinse kızların sırtı yere gelmez :D
forumla oynayıp bozdum yapamıyorum demiyorda yok efendim eklenti kaynaklı sorun varmısda ne cekti bu forum elinden her gün yeni bir olay manyak ettin bizide :D Pisadam gurban olam çok elleşme foruma:f3:

forumla oynayıp bozdum yapamıyorum demiyorda yok efendim eklenti kaynaklı sorun varmısda ne cekti bu forum elinden her gün yeni bir olay manyak ettin bizide :D Pisadam gurban olam çok elleşme foruma:f3:

. Pisadam sana diyor :s6: :u15:

Sezoşum :f36:

OoOoOoO Eylül hanım sizi yel mi attı sel mi attı tsunami mi frlattı:f6: nerdesin gıs sen hı:f3: insan arada ugrar napiyonuz der:)
çok fırça atmim gider 1 yıl sonra gelirsin mazallah :D
hoşgeldin canım:)

Bende bilmiyorum ne attı beni, biranda kendimi burda buldum ;d haklisin canım uğramam gerekirdi :) hoş buldum canımcım :s81:

Dışarı yaz gibi cemre de düşsün artık..)

Aynen cnm çiçekler acsın böcekler ötsün kırlarda sevgililer el ele koşsun :s95:

. Pisadam sana diyor :s6: :u15:

Sezoşum :f36:
Bende baskasina diyor sanmistim ya ;d

Sana çok güzel dualar ediyorum Sezen

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üniversitesi mi kaldı allasen :d Sen beni Monteyle karıştırıyorsun galibası :D

Yaşlandın mı nedir :u15:
Kafa birakmadiniz ki adamda;d Ne ara bitti senin? monteyi biliyorum garibanim sinavlardan giremiyor bile ;d

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri