• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StigmatA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:a64::a64: elektrik geldi :a64: ne sevindiim ya :d10::d10::d10:

Gız bize kastın mı var senin, nerelerdesin napıyon ? Meraktan çatlattın bizi ;)

yok yaw size ne kastım olacak :s1: benim keçilerim geldi :D tavuguma kış dediler baska atasözü ne var poha:f5: konan sinekden huylandım ne bilim öyle bişeyler işde abi :D

yok yaw size ne kastım olacak :s1: benim keçilerim geldi :D tavuguma kış dediler baska atasözü ne var poha:f5: konan sinekden huylandım ne bilim öyle bişeyler işde abi :D

türküler, ağıtlar yakıcaz sen yoksun diye gel gayri sezooo :s68:

türküler, ağıtlar yakıcaz sen yoksun diye gel gayri sezooo :s68:

türkü agıt salya sümük şu sıralar valla raconuma ters bacım :D kan de vahşet de "kudur kudur beybi asıp kestim ben seni " çalalım ismail yk de ucarım :D

türkü agıt salya sümük şu sıralar valla raconuma ters bacım :D kan de vahşet de "kudur kudur beybi asıp kestim ben seni " çalalım ismail yk de ucarım :D

sen onu iste ayıpsın yaaa :s95:
hangini istion alırık senden istek parça :s94:

beni galeyana getiriyon etme bunu :D yok de yapamayız de bende dizimi kırıp oturayım :D pıcakları keskinlemeye basladım baaqqqq :D

beni galeyana getiriyon etme bunu :D yok de yapamayız de bende dizimi kırıp oturayım :D pıcakları keskinlemeye basladım baaqqqq :D

sana yokk demek kime düşmüş yaaahhh gel gel çıkart pıcakları özledik gııı :e11:

ALLAH ’dan mal mülk istedim,sanirim mal kısmını yüksek sesle söyledim. Yağdırıyor kurban olduğum..

Olmuyor ki böle yaaa neyse artık:/ vur vur ölmedi 9 can

En büyük hayalime adım adım giderken umarım hüsrana ugramam : )

Güzel başladı, huzurla tamamlandı böyle devam etsin lütfen gün...

Geri