Aman boşver aşk meşk işlerini en güzel sözler dolarr, euro, yıldır yıldır altınlar![]()
Ahahahah : ))) koptummmm : )) ??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aman boşver aşk meşk işlerini en güzel sözler dolarr, euro, yıldır yıldır altınlar![]()
Gıssss gebermeyesice nerdesin sen![]()
.gif)
Ömrümü yi bitir ama gözümün önünde olunTam olarak beklediğim yanıt geldi
Kelimesi kelimesine...
Çok özlemişim ya
Sorunun tam bir cevabı yok ama şunu söyleyebilirim -bu aralar buralardayım-. İllahlah edeceksiniz benden o derece yani![]()
Fakirler yönetici olamıyor.Onu biliyorum daha önce olmak isteyen için konu açmıştın kapattın gerihoş ben ugraşamam modlukla zaten direk forum yöneticiliğinde gözüm
![]()
Üzerine kredi çeker yine yönetici olurumFakirler yönetici olamıyor.![]()
Ömrümü yi bitir ama gözümün önünde olun2 şapşik daltonuda cek kulaaandan getir
kıs evlendim deme düşer bayılırım
![]()
Biraz yoğunmuş bu aralar sadece.Buka sesimize gel seni azcık özledikYok yok ne evlenmesiEvlilik bizim evde hala yasaklı kelimelerden
@Sakil buralardaydı. Şiiişt buraya da bi ses ver kısssBiraz yoğunmuş bu aralar sadece.
@Bukayı bulsam çekip kulağından getirecem![]()
Çok özledim sizi poncik şapşiklerDoltonlar ikiledi @Sezen mmma @MonteKristo ve ben burdayik bukammm da gelirr
.gif)
.gif)
Doltonlar ikiledi @Sezen mmma @MonteKristo ve ben burdayik bukammm da gelirr
.gif)
Elini korkak alıştırma kes gısCam gibi olacaksın bu hayatta ,
seni kıranı Sen keseceksin..
Çok özledim sizi poncik şapşikler![]()
Elini korkak alıştırma kes gısseni kıranları keserken benim herifi de araya sıkıştırayım kim vurduya gitsin çızarken
![]()