- Forum Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay
Artık foruma veda vakti bende alamancı oluyorumYa @Sezen : )) senden bi tane lazim bana burda..
ucak bileti yolluyorum sana Alamanyaya ; ))) herifin sag kalsin , birak ; )))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artık foruma veda vakti bende alamancı oluyorumYa @Sezen : )) senden bi tane lazim bana burda..
ucak bileti yolluyorum sana Alamanyaya ; ))) herifin sag kalsin , birak ; )))
Artık foruma veda vakti bende alamancı oluyorumben var hepinize cüssss demek
![]()
@StigmatA elinden kaçırdınız ben gibi pırrrlantayı derdinize mum yakın artıkArtık foruma veda vakti bende alamancı oluyorumben var hepinize cüssss demek
![]()
Valla bugun çılgın bir gün babamın telefonuna uyandım sanki ünvr sınavına kendi girmiş gibi sonuclara baktınuz mı ne yatıyonuz diye bi azar yiyerek güne başladımçılgın @Sezen hanımcım neler yapmaktadır bugün acaba![]()
Valla bugun çılgın bir gün babamın telefonuna uyandım sanki ünvr sınavına kendi girmiş gibi sonuclara baktınuz mı ne yatıyonuz diye bi azar yiyerek güne başladım![]()
İstedigi gibi bakalım hayırlısı olsun artıkyaaaa ne kadar tatlı bi güne başlamak böle.. eee peki baktınız mı ? sonuç umarım istediğiniz gibidir![]()
Ben teeeee alamanyaya gidecem orda gezme tozma varken foruma girecem pehHahaha ordanda bizim foruma giriliyor hanımağa)
Forum yönetici yaparak forumun yedek anektarını bana vererek gitmememi acıcık durdurabilirsinizKara günler bizi bekliyo![]()
Siz ucunu gösterseniz şeyin anektarın şimdi lafı don lastiği gibi çekiştirirlerVermiştim kaybettinmi yoksa şsjanppsnpğa