• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StigmatA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bazen her şey zorlaşıyor hayatta....
Sessizliği dinlemek istiyor bedenimiz her şeyden herkesten uzakta..

Yine bir kulaklık daha bozdum.
Bu kaçıncı oldu artık saymıyorum.
O kadar çok bozuyorum ki kafamda "acaba kulağım mı kulaklıkları kabul etmiyor" düşüncesi oluştu.
Bu işe ciddi ve kesin bir çözüm bulmak şart oldu.

Yine bir kulaklık daha bozdum.
Bu kaçıncı oldu artık saymıyorum.
O kadar çok bozuyorum ki kafamda "acaba kulağım mı kulaklıkları kabul etmiyor" düşüncesi oluştu.
Bu işe ciddi ve kesin bir çözüm bulmak şart oldu.
Valla o konuda ben sıpaların kulagını kesecem artık:D habire bozuldu diyip yeni almalarından ama bulduk biz sorunu :D bunlar su geçirmez alıyor ama sporda devamlı kulakta terden bozuyorlar. Belki aynı sorun siz de de oluyor

Valla o konuda ben sıpaların kulagını kesecem artık:D habire bozuldu diyip yeni almalarından ama bulduk biz sorunu :D bunlar su geçirmez alıyor ama sporda devamlı kulakta terden bozuyorlar. Belki aynı sorun siz de de oluyor
Yok cidden bozuluyor benim.
Sizin konuda da bir arkadaşım Bluetooth kulaklık almıştı çok memnunmuş dün sormuştum.

BBende önce tek kulaklık gidiyor.
Sonra diğeri.
Sanırsın yaşlanıyorlar.

Klasik kitaplara merak saldım bu aralar.
Hepsini alasım geliyor. :a-(126):

Ruhumdan kopan parçaların adını pişmanlık koydum ve onları yanımda taşıyacak kadar güçlü değilim. Sadece onları unutmamam gerek: yıkanları, inşa edenlere yeğlememek için.

yaz-çiz-sil gitsin

Geri