• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StigmatA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Triplerinizle huzur mutluluk diliyorum
En içten sevgi ve güzel dileklerimle
Not: özlemiyorum ?

acıktım sanki.. bişiler atıştırsam mı diye düşünmekteyim..

Ya biz 2013 yılında MEGAFORUM BEST MODEL yarışması yapmıştık :D Aradan yıllar geçti hala bir sonuç alamadık :D

@diShy sonuçları ne zaman açıklayacaksın =)

Birini çok sevdiğinizde, o sizi çok üzse de onun yanında ağlamak istersiniz. O size korkunç bir şey yapsa da, onun yanında teselli bulmak istersiniz. Birini çok sevdiğinizde, bin kere bile yalan söylese en çok ona inanmak istersiniz...

Aynı kitapları okur, aynı filmleri izler, aynı müzikleri dinlerdik. Herkesten farklıydık biz. Biz gerçekten ayrıydık. Şimdi ne okusam, ne izlesem, ne dinlesem hemen elim telefona gidiyor sonra o eskidendi diyorum .Çünkü biz artık gerçekten ayrıydık..

Çivileri çakarken yeteri kadar dikkatli olursanız, balonu bile patlatmayabilirsiniz. Demek ki, gerçekleri konuşurken karşıdakini incitmeden anlatmanın bazı yolları var.
Yeter ki o niyette olalım....

balık burcu olmayı ben seçmedim, pişmanmıyım bilemiyorum
Balık burcu sulu göz, merhametli sadık kolay kolay kırıcı olmaz acayip kıskanır
Sevdimi tam sever yani balık burcu olmak bazı yönleriyle mükemmel bazı yönleriyle dipte.. Aşkta hep yek parada daha eh işte :D günün balık burcu yorumu

En yoğun çatışmaların üstesinden gelinebilirse, kolayca rahatsız edilmeyen bir güvenlik ve sakinlik duygusu oluşturur. Sadece bu yoğun çatışmalar, değerli ve kalıcı sonuçlar üretmek için ihtiyaç duyulan karışıklıklardır..

Artık gelme,sabrım çizgi üstünde..
Yol verdim sevdaya.
Sonu yok bilsem de..

Geri