Söylemeyeyim burada ifşa olmanı istemem???Benim gibi akıllı, uslu eline vur ekmaaanı al türüne ne deniyo:S
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söylemeyeyim burada ifşa olmanı istemem???Benim gibi akıllı, uslu eline vur ekmaaanı al türüne ne deniyo:S
Gcn kalkar başa çıkamayız diyosunSöylemeyeyim burada ifşa olmanı istemem???
Est sen bizim başımızın tacı bi tanecik sevdiğimizsin sen ne istersen o olur??Gcn kalkar başa çıkamayız diyosunmantıklı tabi
![]()
Ah ah bi de bunları zalımın oğli @StigmatA duysa görseEst sen bizim başımızın tacı bi tanecik sevdiğimizsin sen ne istersen o olur??
Ölümün benden olacağını biliyorsan ne yapacağını da biliyorsunÖlüm sebebim olcan bigün![]()
Gözüm doymuyor napim ballı logma dadlumAnam gözün doymasınnn geçen yaptım yaaa)
O geçendi adı üstünde geçti gitti tekrar yap ne olacak ki sanki??Anam gözün doymasınnn geçen yaptım yaaa)
Hay agzını yisin enişte seninO geçendi adı üstünde geçti gitti tekrar yap ne olacak ki sanki??
Cem seni çok sevinCemVay cem arazi ol oğlum![]()
Dadlu cadı olmak da zor be hatun hem.severim hem gömerim modu???Hay agzını yisin enişte seninbi yönetici ancak bu kadar dadlu olur
dün dündür bugün bugündür dimi
![]()
Hadi sende beni sev çokkk çokkk sev o kadar sev ki sevginden kıpkırmızı olayım patroncumHaha sev sezen sev)))