• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StigmatA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuşlarım olsun istiyorum adlarının(Dionisos, Afrodit) anlamlarıyla daha da coşkulu olsunlar. Sonra bi bakmışız kuşlarla mitoloji saatleri düzenliyoruz???

ßildiğin qibi değil hayat..!! Senden soqumaya bahane çok da, bakma benim ki yüzsüzlük iŞte..!!

Bazen Susmalı insan .Tek kelime etmemeli. Bazen sükutu yoldaş, gözyaşını sırdaş edinmeli .Elini kalbine koyup düşünmeli .Bazen durmalı, Durulmalı.. Öyle kelimeleri ve cümleleri israf etmemeli. Gereksizce gülmemeli, dağıtmamalı düşüncelerini .Öyle ya 'öyledir' demeli.. Uykusu kaçmalı, kırılmışsa bile kırmamalı. Bazen insan haklı da olsa sessizce sükutu yoldaş edip hicret etmeli,Bazen seni düşünürken Kendime yakalanıyorum. Bilir misin bu duyguyu ?Sanmam! Nasıl yakar içimi, nasıl da düşman eder kendisine, anlatamam.. Şimdi herkes; 'Kimseye hak ettiğinden fazla değer verme "diyor.. Oysa değer verirken hesap yapmıyorum ki sen bu kadar edersin diye ..Yine olsa neyim varsa veririm, üzülürüm biraz ama geçer .Değmiyorsa bu benim ayıbım değil ki...

Üzüldüğünü anlamayan seni mutlu edemez.!

İçimden o kadar çok şey geçiyor ki şimdi sıralama yapsam hangisine öncelik verebilirim diye düşünüyorum sanırım ilk sırayı uyku alır ??

gonul kimi severse en guzel odur..

Elimde kahve deniz kenarında oturup ufku seyretmek

Bir mucize gerek baştan aşağı sorun varsa

Uykum var desem inanırmısınız ? ?

Ya yanlış zamanın insanlarıyız, ya da insanlık için yanlış bir zamandayız.

Benim icin bundan sonra daos bitmistir ?

600 küsür sayfalık kitabı bir an önce bitirip yenisine başlamak

Artik insanlardan beklentim yok ne beni anlayan var ne beni dinleyen.

Sana yapılmasını sevmediğin bir şeyi, bir başkasına yapma, yaptığın şeyin aynısı sana yapılınca, biraz düşün...

Geri