• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizden Geçenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StigmatA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunca zamandır varlığını bilmediğim bir insanın özlemi vardı içimde. Şimdi varlığını bildiğim ama yanımda hissedemediğim insanın özlemi sarıyor beni.

izlenimlerime göre bir kırgın, bir ne yapacağını bilmeyen, bir karşı cinsten umudunu kesmiş, biri işinde stres yaşayan insan görüyorum gibi....

Araçta Giderken,
Homurdanıp Sürekli Şikayet Eden Suratı Bir Karış. Zengin Gördüm.
Az ilerde indim, Bir Dilim Ekmekle Mutlu Olup Gülümseyen Suriyeli Çocuğa Rasladım.
O zaman Anladım Ki;
Mutluluk Parada Değildi.
Kalplere Mutluluğu verendeydi,Şükürdeydi.

Şu anda yolda olabilirdim.
ne günler geçirmişim.. şimdi hatırlamıyorum bile...

Dostoyevski'nin bir sözü geldi aklıma...
'İyi adamlar yalnızlıktan ölüyor, iyi kadınlarda kötü adamların balkonundan gökyüzüne bakarken...'

Tam alakalı değil ama çağrıştırdı işte :a-(173):
Evet aslında bir köprü gibi bu eklediğini her iki durumda da sevgisiz kalıyoruz.

Birini sevmek;
Ömürden koca bir parça vermektir. .
Kendine saklayacağın, öğreneceğin, eğleneceğin vakti başkasına hediye etmektir. .

|C.Palahniuk

Önceden sevginin her şeyin üstesinden gelebileceğine inanırdım. Sonra anladım ki sevdiğiniz insanın size karşı anlayışı, saygısı ve sadakati yoksa istediğiniz kadar sevginizden delirin. Üstesinden gelemezsiniz..

Geri