• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Icinizden Geleni Haykirin !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lazkizi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lazkizi

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
13 Yıl 7 Ay

Bu Devirde Ender Bulunur MUTLULUK... Icinizden geleni haykirin !

Bu herkesin katışabileceği bir konu ise böyle bir konu forum oyunlarında mevcut.
Burayı senin günlüğün olarak değiştirelim bence :)

Mutlu sonlara inanmadık ki. Ama gökyüzüne inandık , uçurtmalara. Ve Allah ' a.. Birbirine epey uzakta iki şehir. İki genç, biri diğerinin günahı. Yalın ayak yürürse biri , Ötekinde kar kıyamet.

Çocukluğumdan söz etmek isterim sana , eğer sıkılmazsan. Bir gün otururuz evde , ben sana hayatımı anlatırım dakika dakika. Kaç yaşımdaysam, o kadar yıl sürer konuşmam. Çay pişiririz. Çaydanlığa su yerine votka koyarız sen dilersen. Sonra da sen anlatırsın: Sevdiğin filmleri , sevdiğin parçaları sevdiğin canlıları , sevdiğin… hep sevdiğin şeylerden konu açarsın. Ben sıkılmam. Ben seninle sıkılmamayı seni ararken öğrendim. Seni hayal ederken keşfettim sıkılmamanın azametini. Bir insan , bir insanı sıkamaz. Bir insan canı isterse sıkılır. Hacimler açarım sana içimde , dolman için , oraya akman için. Hacimler açarsın bana ; çağlayarak gelirim. Endişelenmen gereksiz , Bir nedeni yok. Yalnızca öptüm.

Şimdi açsam pencereyi de beklesem..
Sen gelsen..
Olmaz ya hani geliversen..
Hiçbir şey sormasan..
Hiç birşey söylemesen..
Sussam..
Sussan..
Sussak..
Susuşların anlattığını dinlesek..
Sırt sırta otursak..
Katılasıya ağlasak…
Sormasak birbirimize sebebini…
Sonra dönsek yüzyüze..
Sarılsam..
Sarılsan..
Sarılsak..
Ve yine hiçbirşey konuşmasak..
Ama anlasak..
Ne vardı sahi..
Olmaz ya..
Hayal ya..
Hani diyorum ; olsa ne vardı…

belki hayatım boyunca hep pişman olacagım birşey yaptım. belki daralıyorm. belki sıkılıyorum. belki kendimde değilim. belki yalnızım. herşey var işte. biraz ondan biraz bundan. ne istediğini bilmezmi insan. ben bu aralar ne istediğimi bilmiyorum. içim çok daralıyor. ne haykıracagımı bile bilemedim.

bütün hayallerimi sensiz kurdum..göz görmedi ama kalp hissetti..

Siyah beyaz filmlerde yaşanıyordu aşk.

Annem hep ağlardı onları seyrederken..

Bense gülerdim.Komik,tuhaf ve saçma geliyordu..

Şimdi siyahı sensin,beyazı ben..

Tarifi yok tarif edilemiyorsun..

Ama ne olursa olsun..

Yüreğim seni çok tuttu,bil ki artık hep izleniyorsun..

Yenik düşüyor her şey zamana . . .

Biz büyüdük,kirlendi dünya . . .

Geri