• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İkimizin Sırrı oyuncuları kim, isimleri ne? İkimizin Sırrı dizi konusu ne? İkimizin Sırrı dizisi oyuncu kadrosu

Tokyo

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
3 Haz 2020
Konular
3,330
Mesajlar
5,771
MFC Puanı
72,650
İkimizin Sırrı oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını Üs Yapım Süreyya Yaşar Önal'ın üstlendiği, yönetmenliğini Cem Akyoldaş'ın yaptığı İkimizin Sırrı bu akşam saat 20.00'de ATV ekranlarına geliyor. İşte İkimizin Sırrı oyuncu kadrosu ve konusu...

İKİMİZİN SIRRI KONUSU NEDİR?

Bir anne-kız hikayesi


Yedi yaşındaki kızı Hayal ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat, biricik kızını masallarla, oyunlarla hayatın güzelliğini ve umudu aşılayarak büyütmektedir. Ancak anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal'in yolu bir trafik kazasında Alp Karahun ile kesişir.
İKİMİZİN SIRRI OYUNCULARI

LEYLA FERAY - NEVA CANPOLAT

NEVA CANPOLAT KARAKTERİ HAKKINDA


Neva, kocasını trafik kazasında kaybetmiş, tek dayanağı olan kızıyla hayat mücadelesi vermektedir. Kocasının alacaklılarının peşine düşmesiyle, anne kızın hayatı bir kaçma kovalamacaya dönüşür. Bu kovalamacada yolu Alp Karahun'la kesişir.

LEYLA FERAY KİMDİR?

Leyla Feray 8 Mayıs 1993 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk dizi ve sinema oyuncusudur.

İstanbul'da doğan oyuncu, Koç Üniversitesi Medya ver Görsel Sanatlar bölümünden mezun oldu. 2013 yılında "Ben Onu Çok Sevdim" dizisiyle profesyonel kariyerine ilk adımını attı.

Daha sonra, Paşa Gönlüm, Üç Arkadaş, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Uyanış Büyük Selçuklu gibi yapımlarda yer almıştır.

ARAS AYDIN - ALP KARAHUN

ALP KARAHUN KARAKTERİ HAKKINDA


Kasım Karahun'un, Seylan Sorgun'la yaşadığı yasak aşktan dünyaya gelen oğludur. Yalnız bir çocukluk geçiren ve hayatın karanlık yüzüyle erken tanışan Alp, büyüdüğünde soğuk ve sevgisiz bir adama dönüşmüştür. Annesine ne kadar öfkeli olsa da onun hayatını kurtarmak için yasa dışı işlere bulaşmaktan çekinmeyecektir.

ARAS AYDIN KİMDİR?

Aras Aydın 2 Temmuz 1989 yılında Eskişehir'de dünyaya geldi. Üniversiteden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi alabilmek için konservatuvara giden Aras Aydın tiyatro bölümünden mezun oldu.

AHSEN TÜRKYILMAZ - HAYAL CANPOLAT

AHSEN TÜRKYILMAZ KARAKTERİ HAKKINDA


Erken yaşlarda babasını kaybeden bu küçük kızın hayattaki tek dayanağı "meleğim" dediği annesidir. Hayatı bir masaldan ibaret sanan Hayal, aldığı bütün yaraları annesinin sarıp sarmalamasıyla iyileşecek ve hayata karşı umudunu hiçbir zaman kaybetmeyecektir.

AHSEN TÜRKYILMAZ KİMDİR?

2014 yılında İstanbul'da doğan çocuk oyuncu İlk kez Beko reklam filminde oynamıştır. Ahsen Türkyılmaz, 2020 yılında Akrep dizisinde 2021’de Fatma dizisinde oynadı. Son olarak İkimizin Sırrı dizisinde oynamaktadır.

DOLUNAY SOYSERT - SEYLAN SORGUN
TÜLAY GÜNAL - TÜRKAN KARAHUN
ENGİN ALKAN - KASIM KARAHUN
BESTEMSU ÖZDEMİR - ECE KAYA
CEYHUN MENGİROĞLU - EMİR KARAHUN
 
Üst