• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İkizler Burcu 26 Aralık Cuma

LiyA

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
5 Kas 2012
Konular
7,633
Mesajlar
14,587
MFC Puanı
62,010








Sürprizleriniz var. Kavuşma anlamında sevinçler yaşayacaksınız. Bir iki gün içinde. Bazı duygusal etkilenmelerle kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz.
Sempatikliğinizi azaltan bazı özellikler barındırıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlarda kısmen saplantılı bir izleniminiz var. Arada bir göze çarpacak kadar keyifsizleşmeniz, geçmiş anılara takılmamayı becerememenizle alakalı.

Aşk Yaşamı : .Aşk yaşamınızdaki hareketlilik, sizi genel bir yalnızlık ihtiyacı hissedeceğiniz aşk yorgunlukları içine sokabilir. Daha dengeli, daha anlaşılır, meraka daha kapalı ilişkiler zamanı

İş Yaşamı : Hafta sonuna doğru birtakım toparlanmalar sizi oldukça rahatlatacak.
İş yaşamınızdaki düzenliliğiniz, yine de bazı aksamaların önüne geçemiyor. Daha radikal kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.

Para Durumu : Sağlam olduğunu düşündüğünüz ilişkiler içinde bazı düş kırıklıklarınız olabilir. Daha gerçekçi para ilişkilerine yönelmelisiniz. Bugünler içinde bazı telefon görüşmelerinde sevinçleriniz var.

Dikkat : Önemli bir kararınızda aceleciliğe yönlendirilebilirsiniz. Bu kararda acelecilik size zarar verecek.







 
Üst