• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İlginç evlilik teklifleri

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
MUTLU BİRLİKTELİKLERİNİ EVLİLİKLE NOKTALAYAN ÜNLÜLERİN NASIL EVLİLİK TEKLİFİ ALDIKLARINI BİLİYOR MUSUNUZ? İŞTE İLGİNÇ EVLİLİK TEKLİFLERİ...


ESRA ERON- MURAT AŞIK

00334413.jpg


Birkaç ay önce Murat Aşık ile evlenen Esra Eron, evlilik teklifini bir şiirle almış. Eron unutamadığı o anı şöyle anlattı: “:Murat benim için bir şiir yazmış ve önceden Roma’daki otele fakslamış. Şefe de tembihlemiş şiir mönünün içine konsun diye… yemeğe çıktık, mönüyü istediğimde şiiri gördüm. Sonunda “Benimle evlenir misin?” yazıyordu.

BELÇİM- YILMAZ ERDOĞAN

LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5Cylmaz-belcim%20erdogan%5C0772650_4.jpg



Yılmaz Erdoğan ile arkadaşken de ona aşık olduğunu söyleyen Beçlim Erdoğan evlilik teklifini şöyle anlatıyor: “Oyunculuk üzerine sohbet ederken birden ‘Ben seninle evleneceğim’ deyip güldü. O zaman da hayrandım ona ama ‘Bu ünlüler ne acayip ‘ diye düşünmüştüm. Aradan zaman geçip evlenme teklif ettiğinde ise ‘Ben sana dememiş miydim?’ dedi. Unutmamış yani o anı. Çeşme de bir tatilde ‘Benimle, elimizin uzandığı her yere iyilik ve güzellik götürmeye var mısın? Benimle evlenir misin?’ diye sordu. Ve coşkulu bir ‘Evet’ yanıtı aldı.

CATHERINE ZETA JONES - MICHAEL DOUGLAS

catherine%20zeta%20jones%20wedding.jpg


Michael Douglas, önce Catherine Zeta Jones’un babasındna onay almış. Aspen’in karlarla kaplı ortamında lapa lapa yağan karın altında sevgilisinin parmağına 2 milyon sterlin değerinde elmas yüzük takarak evlenme teklif etmiş.

MADONNA- GUY RITCHIE

madonna-ritchie.jpg



Usta yönetmen Guy Ritchie, Madonna’nın 42. doğum gününde, ünlü şarkıcının yatağının kenarına küçük bir kese kağıdı bırakmış. Madonna tam kese kağıdını buruşturup atmak üzereyken içinde bir şeyin parıldadığını fark etmiş. üç elmaslı yüzük, Ritchie'in evlenme teklifi yerine geçmiş. Üç elmas, anne, bab ve oğulu simgeliyormuş.

NİHAN AKKUŞ - OKAN BURUK


Evlendikten sonra mankenliği bırakan eski model Nihan Akkuş, eşi futbolcu Okan Buruk’tan deniz üstünde evlenme teklifi almış. Buruk, ‘Nihan’ adını verdiği teknesiyle çıktığı tatilde, evlilik teklifini denizin üzerinde yapmış. Hem tekne süprizi hem de evlilik teklifi Akkuş’u çok mutlu etmiş.

TÜLİN ŞAHİN- MEHMET ÖZER



Tülin ile birlikte dinledikleri bir konser esnasında içinden geldiği gibi hareket ettiğini söyleyen Mehmet Özer, “Tülin'e dönüp benimle evlenir misin” dedim. Hava güzel, gece güzel, Tülin güzel, kafam güzel. Şaka bir yana aniden içimden geldi ve evlilik teklifi yaptım diyor.
 

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
@Rottenlifes ee artık kursun kapıSının önune falan ßi$eyler yaparsın kar$ılamak için :D
 
Üst