• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İlhan Şeşen, Bankanın Duvarına Küçük Tuvaletini Yaptı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İlda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İlda

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
8 Yıl 11 Ay
İlhan Şeşen, Bankanın Duvarına Tuvaletini Yaptı

Ünlü şarkıcı İlhan Şeşen, Bodrum'da sabah saatlerinde para çektiği bankanın duvarına tuvaletini yaparken görüntülendi.

Müzik dünyasının ünlü isimlerinden*İlhan Şeşen*Bodrum'da sabah saatlerinde para çektiği bankanın duvarına küçük tuvaletini yaparken görüntülendi.

TUVALETİNİ YAPTI, PARASINI ÇEKİP GİTTİ

İnsanların şaşkın bakışları arasında kimseye aldırmadan bankanın duvarına tuvaletini yapan*İlhan Şeşen*daha sonra ATM'den para çektikten sonra bölgeden ayrıldı.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Bazı vatandaşlar*İlhan Şeşen'in yaptığı harekete tepki gösterdi.

İlhan Şeşen böyle görüntülendi;

f82642ad511bf31803feb8ce8db41460.jpg

sıkışmıs adam ne var bunda :f38: yaslı adam prostat vardır :D

ilhan şeşenin çişi bile ülkede siyasi gündemde yerini aldı.
inş. öbür dünyada türkiye yoktur.

Hey Allah'ım millet kafayı tam yedi tuvaletlere kıtlıkmı gelmiş töbe yarabbim nasılda yakalamış ve çekmişler

Yaşlı adam ve doğal ihtiyaç. Yadırgamamak gerekiyor. Benzer bir olay benim de başıma gelmişti :sigara

ilhan şeşeni ne hale getirdiler seni napmazlar :D olsun tutucan abi :f38:

Zaten tutabildiğim kadar tuttum :p 1 km yürümem gerekiyordu ben de göze alamadım. Gerçi göze alsam da değişen bir şey olmayacaktı :sigara

Zaten tutabildiğim kadar tuttum :p 1 km yürümem gerekiyordu ben de göze alamadım. Gerçi göze alsam da değişen bir şey olmayacaktı :sigara

linc kampanyası baslatırım abi :f38: bune ne ayıp bişi koca adam aaaa :)

Ya bir de sanatçı normal biri yapsa neyse Türkiye gündemine oturmuş
Yolda bazen benim oglanda sikisiyor tut diyorum ama nasıl mecburen bir köşeye yapıyor çişini[emoji3][emoji6][emoji23]

Geri