• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Imbula, Galatasaray Imbula'yla anlaştı

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
Galatasaray transferde hız kesmiyor... En son Mariano ile görüştüğünü KAP'A açıklayan Sarı kırmızılılar, Stoke City'den Fransız orta saha Giannelli Imbula ile prensip anlaşmasına vardı. Kulüple kiralama için görüşmeler sürüyor.

galatasarayimbula-640.jpg


Transferin hızlı takımı Galatasaray, Stoke City forması giyen Giannelli Imbula ile prensip anlaşmasına vardı.

Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda ve Maicon'u kadrosuna katarak önemli işler yapan ve son olarak Sevilla'dan Mariano ile anlaşan Sarı-Kırmızılılar, uzun süredir peşinde olduğu Giannelli Imbula için de mutlu sona çok yakın.

NTV Spor'un son dakika olarak verdiği habere göre Sarı-Kırmızılılar, Imbula ile prensipte anlaşma sağlarken Stoke City ile kiralama için görüşmeler sürüyor.

GIANELLI IMBULA KİMDİR?

24 yaşındaki Imbula, Guingamp takımının altyapısında futbola başladı. Marsilya, Porto, Stoke City takımlarında formaları giydi. Bu sezon Stoke City ile 15 maça çıktı. Genç futbolcunun piyasa değeri 15 milyon Euro. İngiliz kulübü ile olan sözleşmesi 2021 yılında bitiyor.
 
Üst