• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

InnoCence'den seçme sözler.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Peony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peony

Onursal Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 4 Ay
Hiç prenses gibi hissetmedim beklediğim bir prenste olmadı.

Kötü adama aşık oldum ve adımda cadıya çıktı..

Ciğeri beş para etmez adamın tekiydi.

Bu yüzden yüreğine ulaşmak için tek gece yeterdi. Ve o her gece başka bir kadını severdi.

Her zaman seveceksin beni.Çünkü ben senin işlemeyi göze alamadığın tüm günahları simgeliyorum..

Değil midir aşk; son defa gelmiş bir ilk ve ilk kez gitmiş bir son gibi yalnızlığın adı.Çaresi yok bu yalnızlığın derler kim çare arıyor ki zaten? Sen inanma böyle şeylere gidenim.Bu yalnızlığın tek çaresi aşkı çaresizce kabullenmektir.

Ömür denen şeyi ölüm diye yaşıyorum. Hayata senin adınla seslenmeyi düşünürken sensizlik hayatı ölüm diye susturuyor . Biliyorum geriye kalan mutuluk da sensingeride kalan mutlulukta. Bana baktığında göremediklerini görüp de görmezlikten geliyorum. Bir yanlışın olup da tüm doğruları tekrar sana getirmek istiyorum. Oysa bu hayat sınavından aşk sorusunun cevabı bendim. Boş bıraktın ve benden geçemedenbende kaldın...

-Aynı gökyüzüne bakıyoruz öyle mi?

+Ah küstahlık ediyorsunuz bayım. Evet aynı gökyüzüne bakıyoruz. Ancak siz başka bir kadınla. Ben sizin hayalinizle.

Bir dizede şiir olmuştu gecelerimiz...

Bir sigara kadar kısao kadar zehirliydi kavuşmalarımız...
Güneşi katil bilircesinegözlerimizle sevişmemiz...
Gün yüzüne çıkmazbu aşk hiç bitmez sanmıştık.

Yüce Rabbim senin ardından çok günahıma şahit oldu. Onun beyaz kağıt diye verdiği bu hayataseni karakalem çalıştımadını yazmaya çalıştım.Olmadıbunu da başaramadım. Tek duam Rabbim beni affetsin.Çünkü sana uydum senin gibi kendime yalan söyledim.Olmazsa olmazım değilolmazsan olmayacak kadar çok sevdim.

Kendimi mutluyken düşündüğümde yanımda sen oluyorsun..

Bu kez boş yere geceye bulaşmayalım.O suçsuz.
Kararacak elbet; işi bu.Ben iyiyim.Yanılan
herkes kadar ağlıyorum.

Şimdi
Dünya bir daha kurulsa sevgili
Bir daha aynı şehirde karşılaşsak

Bir yanında sen
Bir yanında ben
Ortadan bölerdim bu şehri tam da bakışlarının değdiği yerden..

Ömrüme takılıp düştüğünde yüreğime defalarca ölmenin yaşamak olduğunu öğren*dim. Yine de bir gün ses etmedim. Senin bildiğin doğrular içinde yanlış ben değil benim tüm doğrularım içinde tek yanlış sendin.

Özlemedin hasretim kırıldı.

Beraber yaşamak için ömrüme ortak ederken ömrümü bir başına yaşanılmaz kıldın. Madem o hayalleri benim üzerime yıkacaktın da neden senin üzerine kurdurdun? Kime varsam ilk seni arar oldum. Kaç gün önce yaşama tutundun da beni hep dünlerde öldürdün. Tuttuğun her elde ben sana biraz daha el oldum. Neden giden sen olur*ken hoşça kalan yine sen oluyordun?

Ona kızgın değildim. Ona kızmama darılmama onun aleyhinde düşünmeme imkân olmadığını hissediyordum. Ama bir kere kırılmıştım.

Sabahattin Ali

Geri