• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İnşaatta Pelinsu Vakası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Loony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Loony

İnsan insanı, Ya tamamlayamadı, Ya tam'anlayamadı.
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 8 Ay
:D

ZEzE63.jpg

hahaha :D eee normal erkek milleti:D

Erkek düşmanı burda olaydı keske :d

allah korusun :D banlanmasa iyiydi ama burda olsa genesallardı nasılsa:D gerçi yok insaatçılar guclu kaslı falan ya sever onları o

allah korusun :D banlanmasa iyiydi ama burda olsa genesallardı nasılsa:D gerçi yok insaatçılar guclu kaslı falan ya sever onları o

hahahaha :D doğru diyorsun bak bu konuda bir hafta sonra gelir hepimize hesap sorar tek tek :D

hahahaha :D doğru diyorsun bak bu konuda bir hafta sonra gelir hepimize hesap sorar tek tek :D

ben tatile çıkıyorum 1 hafta sonra :D banlanırsa geirim haha uğraşılmaz heryerdede yazdınız ozellikle Henna sağolsun bendenbilicek kesin

sıvacıyı savcı sandım :) hepsi o sarı kafanın yüzünden sanırım :)

ben tatile çıkıyorum 1 hafta sonra :D banlanırsa geirim haha uğraşılmaz heryerdede yazdınız ozellikle Henna sağolsun bendenbilicek kesin

Vallah gitsende profiline yazar :D
nye benle ugrasıyon arkamdan knusmussun dye :D
hahahaha :D

Vallah gitsende profiline yazar :D
nye benle ugrasıyon arkamdan knusmussun dye :D
hahahaha :D

da ben bişi demedimki o henna hep vallaha öküzü eşinden ayırır o .. korkulur ben gidem size sarsın:D

da ben bişi demedimki o henna hep vallaha öküzü eşinden ayırır o .. korkulur ben gidem size sarsın:D

hahahah :D
Hennayı seviyor angel hennada onu
yne kabak sana patlıcak :D
mimlendin artık sen çok geç :D

Gunah alanlarda bugun sevgili Autocrat var
Alkiiiiiiis:D ay bendd gidicem tatile oh mis kurtulxam sizden , aklima bile gelmiceniz :D

Gunah alanlarda bugun sevgili Autocrat var
Alkiiiiiiis:D ay bendd gidicem tatile oh mis kurtulxam sizden , aklima bile gelmiceniz :D

Nereye gitcen tatile pazaramı :D
Git değişiklik olur :D:s94:

Kim nereye gidiyor daaaa

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri