• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Instagram Reels nedir, Instagram Reels ne işe yarar?

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
Instagram Reels nedir, Instagram Reels ne işe yarar?


477101.jpg



Instagram'ın yeni duyurduğu Reels ile kullanıcılar 15 saniyelik, çeşitli efektler ve sesler ile video çekebilecek, paylaşım yapabilecek. Instagram Reels'in son günlerinden çok konuşulan TikTok uygulamasını rakip olması bekleniyor. İşte Instagram Reels ile ilgili bilgiler…

INSTAGRAM REELS NASIL KULLANILIR?

Kullanıcılar, Reels’i kullanarak çektikleri videolarda artırılmış gerçeklik efektleri kullanabiliyorlar. Ayrıca zamanlayıcı ve geri sayım yeteneğine de sahip olan Reels, kullanıcılara daha rahat bir içerik oluşturma deneyimi sunuyor. Tüm bu özelliklere ek olarak bir kullanıcı, Reels aracılığıyla oluşturduğu içeriğin video hızını, belirli noktalarda diledikleri gibi değiştirebiliyorlar.

Instagram’ın Reels özelliği ile çekilmiş 15 saniyelik videolar, gönderi ya da hikaye olarak paylaşılabilecek. Ayrıca kullanıcılar, Keşfet menüsü altından Reels videolarına da kolaylıkla erişebilecekler. Bu sayede kullanıcılar, Reels videolarıyla daha hızlı bir şekilde tanışma imkanı yakalamış olacaklar.

ALINTIDIR.
 
Üst