• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Instagram'dan sahte takipçilere ve yorumlara darbe!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Instagram'dan sahte takipçilere ve yorumlara darbe!​

7NJmPW.jpg


Instagram'da son zamanlarda popüler olmak ciddi bir mesele haline geldi. Elbette bunun doğal olmayan sahte takipçiler meselesi de ciddi bir mesele haline gelince Instagram, sert bir karar almak zorunda kaldı.

Her geçen gün büyüme gösteren Instagram, sahte takipçilerin önüne geçmek istiyor. Öyle ki büyüyen sosyal medyadan dolayı piyasanın durumunu fark edenler para karşılığında spam, binlerce beğeni ve benzeri yorumları para karşılığında satıyorlar. Öyle ki bu durum pazarlamacıların korkulu rüyası haline geldi. Gerçek Instagram kullanıcıları için rahatsız edici olan bu durumdan sonra Instagram, artık kullanım şartlarını ihlal eden InstaPlus ve PeerBoost gibi üçüncü parti sitelerden ve uygulamayı sonlandırdı.

Daha etkileyici bir profil için bu tür hizmetleri kullanarak yorum ve beğeni alanlar genellikle belli programlardan Instagram botlarından içerik ile alakalı olmayan sahte belirsiz bununla birlikte samimiyetsiz sahte yorumlarla dikkat çekiyordu. Ancak Instagram, bu sahte botların önüne geçmeye kararlı. Pek çok gencin hayalini kıracak olan bu durum pazarlamacılar ve müşteriler için oldukça önemli.​

veteknoloji
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst