• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

ipsizucurtma

ipsizUcurtma

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 3 Ay
neden ipsiz_ucurtma.. itaat etmeyi sevmeyen.. Yalanı dolanı sevmeyen.. Hissettigi zaman uzaklaştıgı için.. Geçmişi? herkesin inişli çıkışları dönemleri vardır.. Herkesin hataları olmuştur.. Niye buradayım? bir insan her şeyini kaybeder kimsesiz kalır bir şeylere tutunmaya çalışır ya.. Onun için :)
Yalan söylemek için bahanem yok.. Korkmak içinde bir şeyim yok.. Çünkü saklayacak bir şeyi olan insan korkar.. Bu yazıyı niye yazdım onu da bilmiyorum ama ileride olabilecek şeyleri önceden sezebildigim için bi önlem olarak görmek istedim sanırım..

kısacası ipsiz uçurtma kimseden bir beklenti içinde olmayan her zaman dogrunun yanında olan.. İlk önce arkadaşlıga önem veren.. Arkadaşı olsa da dogruyu her zaman dile getirebilen , bağımsız bir insandır.. Bana en son yapacagınız itham yalan söyledin olsun arkadaşlar.. Onun haricinde her eleştiriye kabülüm..

Birileri benim hakkımda atıp tuttu veya arkamdan konuştu diye de bu yazıyı yazmadım arkadaşlar.. Öyle içimden geldi.. Yazma gereksinimi duydum..

Sürçü lisan ettiysem affola..
Saygılar..

Ehh Roz dilimin döndüğünce iste.. Daha yazacaktım da gözlerinizi yoormiyim dedim :)

Geri