• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

ircpolice ile röportaj..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StigmatA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

StigmatA

Forum Sorumlusu
Forum Yaşı
18 Yıl 2 Ay
keyif verici bir sohbet olmuş gerçekten murats ve zail reelden tanıdım kişilerdir anlattığı gibi tanısanız süper insanlar olduğunu anlarsınız. eksik olmasın bursaya her geldiğindebuluşmaya alışırız. ircpolicede gerçekten emek veriyor. kısacası gerçekten güzel olmuş stella.

Öncelikle belirtmek istiyorum ki;
Son Ziyaretiniz: 19-12-2009 Saat 18:09 gerçekleşmiştir

Bu tarihden bu yana, ilgimi çekicek post attırıcak bir şey olmamıştı. Yalnız, IRC üzerinden röportajı biraz takip etmiştim. Gözlemlerime göre de, çok dağınık bir röportaj olmuştu.

Şimdi ise görüyorum ki, güzel bi işçilikle harika bir şekilde sunulmuş. Ortada verilen bir emek var, emeğe saygımız var tabii ki. Röportaj oldukça akıcı olmuş.

Fakat, aynı sorular bir iki kez sorulmuş. Oralarda düzenlenebilir. Ve bir iki renklendirme hatası gözüme çarptı.

Bunların dışında, oldukça güzel/sürükleyici bir röportaj olmuş. Stella, ircpolice ve diğer katılım gösteren tüm kullanıcılara teşekkürler. İyi forumlar.

Keyifle okudum :) Hayallerini gerceklestirebilirsin insallah guzel kardesim. Bigun bi cay-kahve icme firsatida bizim elimize gececektir diye inaniyorum. :)

ircpolice Çok keyifLi ßir söyleşi oLmu$ zevkle oKudum :) ßa$arılarının devamını diLerim haSan'cımm.. Stella mmm emeğine Sağlık Seninde ßeßegim ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri