• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İşte çat kapı gelen aşkın gerçekleri...

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Aşkın kanunu olsa gerek en ihtiyaç duyduğumuzda karşımıza çıkmaz. Halbuki insan sığınacak bir limanyüreğini taşıyacak birini arar. Ancak ne kadar ararsak arayalım o "aşk" karşımıza çıkmaz. Peki suç aşkta mı yoksa bizde mi?

ProxyImage


İşte çat kapı gelen aşkın gerçekleri...

1. Herkesi potansiyel sevgili olarak değerlendirmeyi bırakın.
Bir erkek kadının ümitsizliğini sezebilir. Ve hiç kimse daha ilk buluşmada potansiyel bir hayat arkadaşı olarak değerlendirilmeyi istemez. Bu yüzden biraz rahatlamaya bakın ve kendiniz olun.

2. Ümitsizlik zayıflığın işaretidir.
Ümitsizlik ve muhtaçlık zayıflığın ve düşük özgüvenin işaretleri olarak görülebilirler. Bir kişi eş bulma konusunda çaresizliğe düştüğünde konuşurken fazlasıyla ve zamansız bir şekilde şeffaf olduğunu fark etmeyebilir. Daha ilk buluşmanızda karşınızdakine hayat hikâyenizi ve özel hayatınızı anlatmak zorunda değilsiniz. İnsanın çekiciliğinin bir kısmı gizemliliğinden gelir.

3. Aşk onu aramayı bıraktığınızda ortaya çıkar.
Başka arayışlarla ve işlerle uğraşmaya odaklandığınızda çevrenize kendinden emin bir hava yayarsınız. Kişisel gelişiminize odaklanmanız sizi yalnızca daha iyi bir insan yapmaz; aynı zamanda da daha iyi bir potansiyel hayat arkadaşı yapar. Bu izlenimi yaratan kişinin karakteridir ve çekici bir özgüven hissi yaratır.

4. Aşkı zorlamamak daha ödüllendiricidir.
Kader aracılığıyla aşık olmak ve iki insanı eşleşmeleri için zorlamamak partner arayışı içerisinde olmaya kıyasla daha ödüllendirici ve uzun sürelidir. Doğru kişinin hayatınıza şans eseri girmesine izin vermek herkesi potansiyel “doğru kişi” olarak görmekten daha az yorucudur. Sahte ve zoraki bir şeye kıyasla aşkın sizi bulmasına izin vermek daha az stresli ve daha çok ilahi bir eşleşmedir.

5. Aşırıya kaçmaktan nesnelliğinizi kaybetmeyin.
Sürekli bir aşk arayışı içerisinde olmak yeni tanıştığınız insanlar hakkında objektif olabilme yeteneğinizin körelmesine yol açar. Nesnelliğiniz azaldığında bir insanın sizin için doğru kişi olup olmadığını nasıl ayırt edebilirsiniz ki? Bir süre sonra herkes iyi birer seçenek gibi görünür; çünkü siz öyle olmalarını istiyorsunuz. Doğru kişi olduklarından değil.

6. Cazibe kanunları.
Kişilik özellikleri bakımından tümüyle kendinize benzeyen birini cezbetmeyi istemek değil; aşkın kendisinin sizi cezbetmesini istemek cazibenin kanunudur. Çevrenize yaydığınız enerji insanlara çekici gelir. Rahat ve pozitif olmak zamanı geldiğinde mutlaka aşkın size gelmesini sağlayacaktır.

7. Aşkı bulmak bir yük haline gelmemelidir.
Aşkın doğal yollarla oluşmasına izin vermek doğru insanı bulmanızı kesinlikle hızlandıracaktır. Aramayı bıraktığınızda doğru kişi beklenmedik bir şekilde ortaya çıkar. Aşk bir çeşit yük değil; eğlence olmalıdır. Birinin yalnızca öylesine sizinle birlikte olmak istemesi daha romantik değil mi?


8. Sabır doğru kişiyi karşınıza çıkaracaktır.
Ümitsizce aşk arayışı içerisinde olduğunuzda karşılaşacağınız her tür ahmakla çıkma ihtimaliniz çok yüksek. Doğru kişiyi bulmanın anahtarı sabırdır. Aceleci olmak yanlış kişiye âşık olmak gibi hassas bir duruma sürüklenmenize yol açabilir.


Bir dahaki sefere arkadaşlarınızla dışarı çıktığınızda rahatlayın derin bir nefes alın eğlenin ve kendiniz olun. İnsanların sizden hoşlanmaları için çabalamanıza gerek yok. Bırakın aşk doğal bir şekilde gelsin. Kendinizi tahmin ettiğinizden daha yakın bir zamanda âşık olmuş bulabilirsiniz!
 
Üst