• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Işte O Harem!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vioLeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tövbe bismillah. buraları yıkılıyo benden yıkılıyo her gün peşime bıyıklı takılıyor hahahah Allah günah yazmasın:)

Bu nedir yahu sosyal medyada da baya popüler bıyıklılar :) Arkadaş göz var nizam var ozaman neden bu kadar akılları beş karış havadaymış anlamadım :P

Bu nedir yahu sosyal medyada da baya popüler bıyıklılar :) Arkadaş göz var nizam var ozaman neden bu kadar akılları beş karış havadaymış anlamadım :P

aga o zamanlar gratis yok retrica yok dudak büzmeli foto yok.
marmaray hattı gibi kırışıklarını fondötenle kapatan kokoş kızlar tabi ki o dönemin bıyıklı kadınlarıyla alay edecekler.
twitterda instagramda retricalı filtreli foto ekleyen o güzel kızlar var ya benim babaannemin ölüsü bile çoğundan daha diri gerçekte :d
asansörde damacanaya tecavüz eden insanlarız karı kız beğenmiyoz bide :d

Hayallerindeki kadını bul diye her şey SeLCuK cum :(

Masumum ben :( sen mutlu ol diye yaptım SeLCuK ?

Bende dün gördüm ve ani şok geçirdim. Sonra düşündüm de çok mantıklı geldi.

Allah bir yerden alıp başka yere vermiş olabilir. Ondandır bütün bu gözde hatun ayakları :D :D

Yine fesatım allahım sen affet!

İşin gerçeği şu.O dönemde kadınların tiyatro oyunlarında oynaması mümkün olmadığından bu resimdekiler erkek ve tiyatro oyucusu bunlarda o oyundan kalma karakterler...

Geri