• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İşte Trabzon'un komandosu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan s3rdar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

s3rdar

Özel Üye
Forum Yaşı
13 Yıl 5 Ay
Aykut Demir, dün 5 yıllık sözleşmeye imza attı. En güzel dönemde Trabzon'a geldiğini vurgulayan 'komando' lakaplı oyuncu “Takımımızı özlenen yıllara döndürmek için çalışacağım” dedi.

Trabzonspor’un, Gençlerbir-liği’nden kadrosuna kattığı başarılı stoper Aykut Demir, dün Davraz kampında 5 yıllık sözleşmeye imza attı. ‘Komando’ lakaplı yıldız futbolcu imza töreni sonrası iddialı açıklamalar yaptı. Büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu dile getiren Demir, “Trabzonluyum. Bu ayrıca gurur verici bir durum. Uzun yıllar hizmet etmeye hazırım. Hedefi olan bir kulüpteyim. Takımımızı eski özlenen yıllarına döndürmek için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Yeni hocamızla inşallah
güzel günler bizi bekleyecek” dedi.

‘Taraftar bir başka’

Aykut, geçmiş yıllarda Bordo-Mavili kulübe transferinin gerçekleşmediğinin hatırlatılması üzerine şöyle dedi: Trabzonspor her zaman benim için kapısını açık bıraktı. Şu anda en doğru zaman olduğunu düşünüyorum. Komando lakabından da gurur duyduğunu da vurgulayan Aykut, taraftarlara da ayrı bir parantez açtı. Yıldız futbolcu, “Trabzonspor taraftarı bir başkadır. Bordo-Mavi renklerle büyüdüm. İnşallah taraftarımız her zaman yaptığı gibi bize de desteğini verecektir” ifadelerini kullandı.

Karaman: Herkes istedi, biz aldık

Isparta Davraz Sirene Otel’de düzenlenen imza töreninde konuşan futbol genel direktörü Ünal Karaman, Aykut’u kadrolarına kattıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi. Karaman, “Bu transferi gerçekleştiren başkanımız nezdinde yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Çünkü herkesin peşinde koştuğu, almak istediği, hem kişilik olarak, hem de futbol yeteneği olarak üst düzeyde bir oyuncuyu bünyemize kazandırdılar. Bir başka teşekkürüm de Aykut’a. Çünkü bu transferde kulübümüz adına oldukça istekli oldu ve bir duruş sergiledi. İnşallah bundan önce gösterdiği yetenekleri burada da devam ettirir” sözlerini sarfetti.

Geri