• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstenmeyen Yerden Geliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SerelCikmazi

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
9 Yıl 9 Ay
Herkese kucak dolusu selamlar .. Adım Mert yaşım 26 .. İyi biriyimdir ozumde ve iyi biri oldugum için sevenim pek yoktur. Yinede dürüst olmak gerekirse artık iyi insanlıgımı da artık icimde oldürmek üzereyim. Bu hayatta kotuysen acımasızsan daima sevilirsin bu kuralı artık cok iyi ve net anladım. Buraya neden üye oldum ? Forum sitelerine her zaman sevmisimdir etmişimdir. Siz siz olun bu hayatta daima en güclü olun benim gibi zayıflıgınızı gostermeyin. Aklımdayken siteniz apayrı güzel bilginiz olsun. Başarılarınızın devamını dilerim.

Güzel yorumlarınız için teşekkurler hoşgeldiniz bu kadarda karamsar olmayın bence nefes almak bile bir mucize dizinin sadece başlangıcı pozitif olun pozitif kalın iyi forumlar

Hoşgeldiniz,Keyifli Forumlar.

Size bir tavsiye ; sanalı sanalda bırakın. Yani bukadar kafaya takıp sanaldaki insanların psikolojinizi ve hayatınızı bu denli etkilemesine izin vermeyin. Eğlenmenize bakın. Dediğimi yanlış algılamayın sanal diye karşımızdakini insan yerine koymayalım mı? diyebilirsiniz. Elbette koyun fakat insanlarla aranızdaki en iyi şey olan mesafeyi de es geçmeyin. O zaman ne insanlar sizi üzme hakkını kendinde bulur ne de siz birileri için üzülürsünüz. Neyse (:

Hoş geldiniz, keyifli forumlar.

Hoşgeldiniz keyifli forumlar.

Birileri 9 köyden kovulmuş galiba... :)
Olsun, 10. köyde doğruları söylemeye ve yaşamaya devam! :zipzip

Şahsen ben de buralarda yeni olsam da,
hoş geldin, keyifli forumlar dilerim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri